Zumrutkb Merhabalar HamHileliğin başından beri 1.7 kilo almışım ama bu kilonun tamamı karnımda gibi. Bu normal mi sizce resmen 4 5 aylık gibi karnım çıktı 9. Ayda normale göre daha buyuk olur mu acaba? İlk gebeliğim.
gokcekocyigit07 Zumrutkb ilk aylar gaz oluyor ondan kaynaklı yoksa esas hamilelik karnı 4,5 aydan sonra çıkıyor 🤭 normali diye bir şey yok herkesin fiziği, bebeği, gebeliği farklı, takılma bunlara, Allah sağlıkla tamamına erdirsin 🤲😊
Zumrutkb gokcekocyigit07 çok teşekkür ederim insallah hepimizin. Ben de gazdır dedim ama o kadar büyüdü ki çok şaşırdım. Gazlı gibi de hissetmiyorum.
Zumrutkb UsanmazPandaaa rahatladım buna benim de öyle çünkü kocaman karnım oldu şimdiden çok şaşkınım
gokcekocyigit07 Zumrutkb söyle düşün regl gecikince mesela insanda bir şişlik, karın oluyor aynı şey işte daha çok başındasın 🤗
SayeMom Zumrutkb bende 9+6yım benimde göbisim hafiften var ve günlerdir ayni siskinlikte banada erken cikti gibime geliyor🥲
Zumrutkb gokcekocyigit07 çok mantıklı😄 2 haftadır o kadar çıktı ki insan gelişimi önde mi diye bile korkuyor
UsanmazPandaaa Zumrutkb yok merak etme bana herkes diyor ilk aylar çok şişmiştin şimdi karnın kalmış diyorlar o şişkinlik vicut alışmaya çalışıyor
Derya2867 Zumrutkb benim 12 haftam bitti karnımı gör davul gibi valla 6ıncı haftada belli olmaya başlamıştı
Zumrutkb gokcekocyigit07 çok teşekkür ederimmm 1 2 haftadır endişelenmeye başlamıştım. Kilom da normal.
PrenslerveAnnesi Herkesin gebeliği fizik yapısı farklı tabi ama bu hafta da çok da belli olmaz şişkinliktir ben 11 haftadayım maşallah benim ki de öyle ama şiş hissediyorum bide kan değerlerim düşük çıktı sürekli uyku hali hareketsizlik resmen şiştim