Tugbamete Tusel sanki biraz önden ilerliyorsunuz doktorunuzla paylaştımız mı bu durumu beslenme düzeni ayarlayabilir ben 12+5 teyim henüz hiç kilo almadım gerçi her bünye farklı ama hamile kaldım deyip çok yiyip kendini salmamak lazım ☺️
Mucem [silindi] ah şu doktorlar 😞 ben de 40 yaşındayım ve eşimden 4 yaş büyüğüm. Her muayenede ileri yaş 40 yaş diye diye aramızdaki yaş farkını sokuyo gözümüze 😂 takılma hiç kilolara. Bebişin sağlıkla gelsin fazlasıyla verirsin peşinde koştururken inan bana. 🙏
[silindi] Mucem benimde eşim zayıf kilo almaz ben şiştikçe şişiyorum şimdi bile ondan 10 kilo fazlayım 😁 ama olsun canımız sağolsun sizinde dediğiniz gibi ne yaş ne kilo bebişler sağlıklı olsun inşallah sayılara takılmamak lazım
dakpinar- Tusel 17+ 2 yim 1 kilo aldım bugüne kadar , ben de pek anlamıyorum ama 20 ye kadar sanki çok alınmamasını söylüyor bilen arkadaşlar🥰
Kelebekim Oğlumda 18 kiloyla Doğum yapmıştım. Şuan 9 haftalık hamileyim 3,5 kilo verdim, bende mi sorun var acaba?
Kelebekim Gamzenur37- ayy inşallah bu doğumumu az kiloyla tamamlarım. Doktoruma sormamıştım bu durumu. Teşekkür ederim 😊
Merveevrem18 Tusel 22+4 haftalığız 50 kg ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum ve daha da almak istiyorum ve doğumdan sonra da 57 kiloda kalmak istiyorum vermek istemiyorum çok çabuk kilo verip tekrar kilo alamayanlardanım ☺️
Cicek10 Tusel 34 deyim 9 kilo aldım 59 ile hamile kalmıştım 68 oldum 🤦♀️ Belki az gibi ama boyum da kısa zaten ideal kilonun üstündeydim öncesinde de hiç de kilo veremem bakalım nasıl olacak doğum sonrası 😊
Mucem [silindi] yaaaa aynı durumdayız. O hep 56 ben 72 oldum bi de yaşı koy annesi gibi hissediyorum 😂😂😂