bb000 Herkese merhaba, kirsehirde bildiğiniz güvendiğiniz kadın dogumcu ve çocuk doktoru var mı arkadaşlar? Özel ya da devlet fark etmez. Küçük şehirlerde hele ki yabancısı iken doktor bulmak çok zor🥺 şimdiden teşekkür ederim
Zynpxx bb000 bizde Kırşehir’e yeni geldik bende araştırdım küçük bir şey devlette randevu bulmak imkansız. İlk kadir Kangal’a gittim çok yeniydi gebeliğim o zaman bayramdan sonra gel bakalım dedi kese için. İyi bir doktor birde Musa Gül hastanesinde bir doktor var Salman Işık diye bide ona gidicem öyle karar vericem bende
Kbrasmskbyrktr bb000 ben tüm rutin kontrollerim için esra oben tutar a gidiyorum. Devlet hastanesinde ve çok ilgili. Kadir kangal a cinsiyet öğrenmek için gittim. Doğum için ise musa gül hastanesine yeni gelen Salman ışık a gidicem simdiden başladım muayene olmaya. Cok ilgili güler yüzlü. Bilgili. Özellikle araştırdım kendisini de. Nevşehir ozel kapadokya hastanesinden gelmiş ve işini severek yapan biri. Güvenebileceğim doktorlardan yani 😊 bende buraya yeni geldim çok küçük şehir ve araştırmadan hicbjsey yapmamaya çalışıyorum. Çocuk doktoru olarak da Erdal Ünlü alanında oldukça iyi diye duydum yakınlarımı da oraya yönlendirdim hatta oldukça memnun kaldılar. Doğum sonrası sürecte Erdal Beye gideceğim inşallah 😇
bb000 Zynpxx Erdal ünlü diye bir doktor buldum ben de internette araştırırken yorumları iyi görünüyor. Doğum ankarada olacak ama ne olur ne olmaz insan tedirgin oluyor acil durumda gidecek biri şart
Kbrasmskbyrktr bb000 esra oben tutar i tavsiye ederim çok iyi ve ilgili. Ben tüm kontrollerimi Esra hanima yaptırıyorum dogum icin bende özele gideceğim.
minikmucizemmmmmm Kbrasmskbyrktr merhaba. Salman beye devam ediyomusunz. Gebe değilim genel muayene için gitmek istiyorum nasıl ilgili mi fiyatları nasıl acaba