Wishuponastar çok sağolun sizde alırsınız inşallah 😍🙏🏻
Nasıl diyim 🤭gece benim suyum geldi saat 12 de o gün içinde yaptım 21.06.21 de 😇 gece suyum geldi bende be sancı ne açılma vardı ama beni yatış aldılar sabah taburcu edeceklerdi hatta sancı acılma olmayınca ama gel gör öğleden sonra bende başladı 5 dk da bir sancı 😬sonra nstye bağladım hep ama o nst beni bitirdi ya 😬sürekli kalkmak istiyorsun çünkü 🧐
Sonra sancım 7-8 saat cektim sonra benim aniden suyum geldi ve 7 cm açılmam oldu sonra ıkınma ile 10 cm tamamladık ya aslında anlık bişey korkmayın derim Altan muayene oluyorsun zaten 🤭ama korkma hatta olsun bitsin diyorsun hissetmiyorsun hiç anlık bişey dikişlerim sızlıyor sadecebenşm geçti gibi 😇🙏🏻Bebeğimi de emziriyorum size tavsiyem hemen emzirin ki sarılık olmasın ha bide sağ memeyi verin ilk 🥰benim tersime geliyor sağ taraf ben ilk solu verdim sağ tarafa daha yeni alışıyor 🥰zaten sol tarafta çabuk alışır sağı verin zaten öyle hemen tutmuyor sağ ile başlayın diyecem su anı yaşa bırak akışına hiç te korkma çok güzel duygu kucağına verdiklerin de anlarsın nefes egzersizi yap bol bol ben bunda biraz zorlandım ıkınırken
rabbim bir avazda kurtarsın saglıkla gelsin inşallah 😍