Durunas Malidlgz Tabiki doktorlar dahi öneriyo çömelme hareketi yapıldığı icin kaslar gevşeyip doguma hazırlıyomuş
Sudeekalay mom- sıcak su ile duş veya sıcak suya oturma, bol su, bol yürüyüş, acve hurması, merdiven inip çıkmak, eğilip dogrulmak
Balliko mom- nefes egzersizini öğrenmen lazım sonrası sakinlik canım açılman yoksa yerleri eğil sil 😅😇 bana kalsa ayakta doğuracaktım 😅zor oturttular masaya 😂
Balliko mom- eğer planlı olursa bi gün öncesinden ye iç ben kontrol diye gittim hiç bişe yemedim eve gelıp yetim diye mahvoldum takati kalmıyor insanın 😅
Meleekdincc Senel6767 Gebelik okuluna gittiğimde 37 haftadan sonra diye söylediler ben 38 + 1 de kontrole gittim doktorum o zaman söyledi yanlış bilgi vermek istemem 🌺
Kubra2012 Balliko kesinlikle aynen bende agrıdan yiyememştm doğurunca sadece aklında uyku vardı çok halsiz kaldm sonrasında bile yemedm halim yokru şimdi o yızden agrım olsa da yiyorm bu aralar enerjim bitiyo Bi de yarın doğum var 41 oldk zaten o yuzden 12 ye kadar yicem
Balliko Kubra2012 ye valla canım ekmek bi yandan çorbanın içine ekmek bi yandan o kadar acıkmışımki 😅unutamıyorum bu sefer Zamanında gelirse kuzum yıcem 😅
Zeyna1986 Meleekdincc ben merdiven çıktım ve hurma yedim bugün kalcadan ağrı giriyor inşallah yaparım dogum yoksa cildircam 37+3 olduk