Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻♀️❣️🌸
mom- meryem ana otu🌸🌸
Minikturtageliyor sancın başlamadan mı koydun canım
ayse011 benim annem normal suya koyup bildiği duaları okudu 2 yudum içtim 1.5 saatte doğurdum😳
-Cansu- evet sancım yok ve şimdiden koydum açılmam olsun diye, zaten uzun süre suda durunca daha çok açılıyor
- Düzenlendi
Minikturtageliyor bizde 38+2 olduk bende yarın suya koyayım hergün okurum hem. Genelde sancı başlayınca konuyor dendiği için koymadım suya
meraklianne1 normal musluk suyu gibi soğuk su demi canm Bi de açılma var mıydı yada sancı içtiğinde ben yarın koyacam açılma yok ama sancım kasılmam var 40+5 oldm
Kubra2012 Meryem Ana otu ılıktsn daha sıcaga yakın suya konuyor, içecekseniz içme suyuna yapın, kolaylıklar dilerim
Minikturtageliyor kıpırdama varmı sizde ve otda yeni mi koydunuz
mmiinnee21 içsem mi bilmiyorm ki valla dokunur mu dokunmz mı bebeğe bana 🤷♀️
mom- bol bol su için hareket edin diyorlar. Benim de ilk hamileliğim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem. Bende çok korkuyorum nasıl doğum yapacağım diye😔
DnzylmzToprak ölçüyü nasıl hazırlıyorsunuz?
Bir su bardağına bir yk mı??
Kubra2012 birsürü kişiyi okudum, içen de var içmeyen de, şifa niyetine 1lokma içerim sanki:karar sizin…
mom- gerçi sende haklısın çok fazla bekledim sıcak suya koyim Bi an önce gelsin kuzum artık ya 🙏
mom- doğum yapmadım ama bende araştırdım normal doğum istediğim için 😄 hurma bol bol yenmeli,adaçayı,ahududu çayı,bol merdiven çıkmak,squat, son haftalarda cinsel ilişki (korunmadan, çünkü spermler rahim ağzındaki tıkacı yumuşatıyormuş doğum için avantaj ) meryem ana otu var birde suyu koyup dua okunuyor eahimin açılmasına vesile oluyormuş doğumunkolaylaştırıyormuş tabi onu doğum başladogında yapmak gerekiyor.