• Doğum
  • Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻‍♀️❣️🌸

mom- doğum sancılarınızda bol bol inşirah süresi okumak bana iyi geldiğine inanıyorum😍

-Cansu- canım ben de ilk doğumumda duymuştum doğumun kolay olması için demişlerdi ben denedim faydasını da gördüm 🥰

Dilanurr doğuma kadar hergün olmuştu bizde ama siz doktorunuza danışın bu konuda

Sisi bende deneyim canık inşallah bana da fayda eder kolay doğumum olur 😊

• Sisi bunu yanıtladı.
      • mom- bunu beğendi.

meraklianne1 normal musluk suyu gibi soğuk su demi canm Bi de açılma var mıydı yada sancı içtiğinde ben yarın koyacam açılma yok ama sancım kasılmam var 40+5 oldm

mom- bol bol su için hareket edin diyorlar. Benim de ilk hamileliğim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem. Bende çok korkuyorum nasıl doğum yapacağım diye😔

Kubra2012 birsürü kişiyi okudum, içen de var içmeyen de, şifa niyetine 1lokma içerim sanki:karar sizin…

mom- gerçi sende haklısın çok fazla bekledim sıcak suya koyim Bi an önce gelsin kuzum artık ya 🙏

• mom- bunu yanıtladı.
          • mom- bunu beğendi.

mom- doğum yapmadım ama bende araştırdım normal doğum istediğim için 😄 hurma bol bol yenmeli,adaçayı,ahududu çayı,bol merdiven çıkmak,squat, son haftalarda cinsel ilişki (korunmadan, çünkü spermler rahim ağzındaki tıkacı yumuşatıyormuş doğum için avantaj ) meryem ana otu var birde suyu koyup dua okunuyor eahimin açılmasına vesile oluyormuş doğumunkolaylaştırıyormuş tabi onu doğum başladogında yapmak gerekiyor.