Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻♀️❣️🌸
Esra_80 amin inşallah çok teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Susamtanem2 aktarlarda satılıyor ya da eczanelere sorun yanlış hatırlamıyorsam bir hafta ağızdan alınıyor 2 hafta da özel bölgeye hazneye koyuluyor içe doğru yerleştiriyorsunuz
Nalan96 1-2-3-4 içinizden sayarak nefes alıyorsunuz göğüs nefesi sonra 1-2-3-4-5-6-7-8 içinizdeki sayarak veriyorsunuz sekizde üffff diye üfleyin ben sancı çekerken sürekli saydım hem ağrıya odaklanmamı da azalttı ebem öyle tavsiye etmişti eğitimlerde. Sancı girdiğinde başlayıp çıkınca dinlenin. 🌱🤲🏻
Ask_hosmus biz şuan hatanedeyiz yatış yaptık sabah suyu geldi
Fatma7666 pilateste sekiz çizin squat yapın 3 set 10 kere. İlk aylarda yapmayın ama son haftalarda :)
DnzylmzToprak aaa hadi Allah bi avazda kurtarsın Allah gönlüne göre versin 💕💕
Piyanosuz ilk doğumda bende bu teknikle hiç bağırıp çağırmadan ağrıyı oteleyerek doğum yaptım 💞
Ask_hosmus amin canım sagol
1_minik hamile
pilatesin bi tehlikesi yok hareketler hamilelere göre ayarlanıyor ama tabi zorlandığınız bi ağrı kasılma hissettiğiniz an bırakabilirsiniz ben sizi hocama yönlendireyim bi de youtubedan bir video bırakayım :) Benim son 3 ayıma denk geldi çok iyi olmuştu
Nalan96 aminnnnn inşallah en en güzelinden olsun 💛
Susamtanem2 bağırmak gelmiyor da insanın içinden ama dizilerden filmlerden gelen bi şey sanırım bağırarak doğrulmaz ki 😂😅tuhaf gerçekten
Piyanosuz maalesef bizim Türk dizi ve filmlerin de var o yerlerde sürüklenme bağırma çağırma ağlama ben ilk hamileliğimde TLC diye bir kanal izliyordum orada anneler gayet rahat süslenip püslenip yatağında sanci çekiyorlardı biraz da onları gördüğün için kaza geldim doğum ben de sessiz sedasız bağırmadan nefes tekniği ile yapmıştım İnşallah 2′de de bağırmam