Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻♀️❣️🌸
ArzuDerinD tabi canım bende ssvd adayıyım son 7 günüm herşeyi yapıyorum ilişki bunlardan biri çünkü spermin içinde ki
bi madde rahim ağzını yumuşatıyomuş doktorum dedi
DnzylmzToprak bende ssvd adayıyım 39 haftalığım son 7 gün gelen giden yok herşeyi yapmaya çalışıyorum çünkü suni sancı vermezler bize Allahım bize gönlümüze göre versin 😊
1_minik aynı durumdayız bende öyle yapıyorum. Yapacak bi şey yok yani herkes ağda lazer yapmıyor başkasına yaptırmak gerek o da bana ters yani günah zaten. İçimizden başka bi insan çıkacak bi zahmet kıl tüye de bakmasınlar o an.
birtriptanesi ben jiletle aldım hemde kendim 😣napım en Kısa yöntem o uğraştırmıyor
mom- jiletle de zor yaa göremiyorsun son ayıma kadar ağda yaptım son 1 haftadır jiletle alıyorum doğumun ne zaman olacağı belli değil ağda için uzatmak gerekiyor şimdi her banyoya girince mecbur alıyorum😂 kadın olmak zor yaa valla bak 😂
Ask_hosmus öyle rabbim kolaylığınınversşn ben galiba uzatamam çünkündopum zamanı yakın jilete devam 😕
mom- ayy evet yaa uzatılmaz ki zaten rezil oluruz ebesine doktoruna 😂😂
tosbiginannesii acilma her türlü oluyor otta sicak soguk ama sicak suda demlenip.icilmesi acilmayi sagliyor doğum için
Ask_hosmus amin inşallah yaaa . Hangi şehirde siniz? Benim doktor 40dan sonrasını bekleyemeyiz suni zaten veremeyiz dedi
DnzylmzToprak antalya benimkide suni veremeyiz dedi son6 kaldı bakalım inşallah kendisi gelir yoksa sezeryana geri döneriz mecbur🙄
Bişey sorabilir miyim su gelince hemen koşarak hastaneye mi gitmeliyiz bi duş vs alacak vakit olmaz mı yada gücümüz….belki hastane odasında duş varsa orda alınabilir….bilmiyorum….az kaldı benim de rabbimden hayırlısı
- Düzenlendi
1_minik hemen hastaneye koşmanıza gerek yok sıcak bir duş alarak kaslarınızı gevşetirsiniz. Sonra hazırlanıp gidebilirsiniz sancılarınızı biraz evde çekmek isterseniz onuda yapabilirsiniz ama hastaneye yakınlığınızı da göz önünde bulundurarak davranmalısınız her insan aynı değil belki açılmanız yavaş ilerler belki çabuk bir duşluk vaktiniz olur tabi
Esra_80 amin inşallah çok teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Susamtanem2 aktarlarda satılıyor ya da eczanelere sorun yanlış hatırlamıyorsam bir hafta ağızdan alınıyor 2 hafta da özel bölgeye hazneye koyuluyor içe doğru yerleştiriyorsunuz
Nalan96 1-2-3-4 içinizden sayarak nefes alıyorsunuz göğüs nefesi sonra 1-2-3-4-5-6-7-8 içinizdeki sayarak veriyorsunuz sekizde üffff diye üfleyin ben sancı çekerken sürekli saydım hem ağrıya odaklanmamı da azalttı ebem öyle tavsiye etmişti eğitimlerde. Sancı girdiğinde başlayıp çıkınca dinlenin. 🌱🤲🏻