cigdmpkr seda123 napicaz bilmiyorum valla eşime diyorum doktora şöyle ben yapiyim de diyorum 😂 ama boyle bi şey olmaz tabiki 😒 Allah yardımcımız olsun 🙏
seda123 Obsesifk aynen vaalla haklisin nekdrda korksam bnce bakilmali hani catin darsa hic zorlanmamali😂😂😂
Dilek23 Tuba704 İnanın ondan daha basit o daha sancılı birşey. Dediğim gibi hiçbirşey anlamadan bitiyor birde.
Ozlem16 Ya bende cok kasıyorm catı muayenesinde alısman lazm dedi doktorum kendi yapti ama cok acidi doguma giderken eminim gelen giden alttan parmak atacak
Eagil kızlar yapmayin lutfen saniyeler suruo acisa bile vah diyene kdr gecer ben anlamadim bile milletin lafina bakmayin ayrica norn5al dusunuosaniz ztn gelip gidip.el.atiolar dr bana dedi normal.dusunuosan boyle.seyleri goze alacaksın dedi acikligada ayni sekilde bakiolar çünkü değermi saniyelik bisey icin haftalarca korkmaya
Tuba704 cigdmpkr bazen bayan doktorlar daha sert olabiliyor bayan erkek değil de tamamen anlayış gerektiren bir durum ben erkek doktorumdan fazlasıyla memnumum
MeryemAtli Kizlar bende cuma gunu kontrole gidicem 37 haftalik oluyorum gecen hafta nst girdim ama alttan bakmadi bu defa bakar mi acaba bende korkuyorum biraz🤦🏻♀️