Serifeberay Doktorum 11.haftada kıza benzetti fakat daha sonra tam net değil biraz daha bekleyelim demişti ama ben hep erkek hissetmiştim 19.haftada gittik herşey net kesin olsun diye erkek olduğunu öğrendik ayrıntılı ultrasondada erkek çıktı oğlumuz olcak 🙏💙
Latilgan Serifeberay ama 11. Hafta cinsiyeti tahmin etmek birşey demek çok yanlış sonra umut editor işte insanlar. Bana da ilk kıza benziyor dedi 16. Haftada kız kesin dedi
Busramnida hlyagl Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim net kaç haftalıkken öğrendiniz 13 de bana da kıza benzettim dedi şuan kesin bilmiyorum ama 1 oğlum var kızım olmasını çok isterim tabi önemli olan sağlıklı olması inşallah 🥰🤲🏻
hlyagl Busramnida 14 haftalıkken gittim doktor gördüm ama emin olamadım gayet net baktı kız dedi benimde 3 yaşında bir oğlum var buda kız oldu dünyalar benim şuan
Serifeberay Latilgan evet kendiside dedi zaten yok yok biraz daha bekleyelim sizi yanlış yönlendirmeyeyim diye de ekledi o yüzden ben etkilenmedim
Busramnida hlyagl Ayy bende istiyorumm 😬😍😅😅 benimde 2 yaşında bi oğlum var bunu daha net öğrenemedim ama gönlüm kızdan yana ya bakalım hayırlısı inşallah 🥰 sizin adınıza da çok sevindim ❤