Buseninannesi_21 Kizlar nasil geçiyor günleriniz ben tam 36 oldum ağırlaştım bile dinlene dinlene iş yapıyorum siz de durumlar nasıl?
gulsahalp Buseninannesi_21 36+5 bir yandan çok mutluyum bir yandan geceleri tuvalete gitmekten çok sıkıldımmmm🙄🙄 sürekli çişim var 😂😂 kalkıyorum çişim geliyor 😩😁 hareketlerin kısıtlanması sinirlerimi bozuyor eski halime dönmek için can atıyorum 😅 doğumu güzelce atlattıktan sonra zıplaya zıplaya gezeceğim dışarda özgürce hareket etmeyi çok özledim🥰🤪 ama özel bi an yine de tadını çıkarıp şükrediyorum bol bol 💛
Asyamira Buseninannesi_21 37+4 üz artık hiç bir şey yapamıyorum sırt ağrılarım asla müsade etmiyor, çok şükür haftaya pazartesi kavuşuyorum kızıma 🙈🐣
casminnss Buseninannesi_21 36+4 pilim bitmiş benim haberim yok 😂 oturmak, yatmak, yürümek hepsi ayrı ayrı sıkıntı hiç bir türlü rahat hareket edemiyorum.. ama heyecanım fazlaca çünkü az kaldı ❤️❤️
turkankrbyk Buseninannesi_21 banada 36 ya girdigimden beri bisiler oldu resmen hiç yerimden bile kalkasım gelmiyor bir an önce doğurmak istiyorum 🥲
Buseninannesi_21 gulsahalp Allah yardimcimiz olsun bir de havalarda hareketlerimizi etkiliyor galiba 5 dakika ayakta dursam belim ağrıyo. 😮
Buseninannesi_21 Asyamira Saglıkla kucaginiza alirsiniz insAllah 😊 biz de bir kurtulsak keske bir an önce önce ki halimi özledim böyle değildim 😀
AylinCk 35+3 üm gece tuvalete kalkmaları artık sinir bozucu oluyor 😓😓kaburga batması ve sırt ağrısı da cabası 😮💨 günler geçmek bilmiyor gibi kahvaltılardan yemeklerden sonra bi uyuşukluk geliyor vücuduma bir garip oluyorum anlam veremedim
babymik turkankrbyk bende aynı haldeyim seninle dertleşeyim dedim görünce arada bi ağlama duygusu geliyo normal mi bilmiyorum cokmu stresliyim kafama takarım herşeyi zaten şimdi daha hasas oldum çok şükür sağlığımıza orası ayrı da böyle değişik ruh halindeyim
Mrvtkn Buseninannesi_21 36+2 haftaya çatı muayenesi var 🤦♀️ Çok bunaldım hamilelikten, tatilsizlikten, kısıtlanmaktan, sırt üstü yatamamaktan vb 😂 doğurmak istiyorum hemen
Buseninannesi_21 Mrvtkn Bende haftaya çatı muayenesi olucam bu hafta da yine kontröl var inşAllah herşey yolunda gider hepimizin Allah yardimcimiz olsun. ☺
Buseninannesi_21 AylinCk Kendimi yürürken tuhaf hissediyorum ve komik hissediyorum gören bana değil göbeğe bakıyo 😂
ElifBademmm 35+1 den selamlar, havalar çok sıcak olduğunda pilim bitik oluyorum ama azcık serinlesin kendimi daha canlı hissediyorum. Az kaldı diyorum ve Rabbim bi kolaylığını verir inşaallah
Buseninannesi_21 zhragns Gelen neymiş peki nişaniniz mı Allah bir avaz da ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. 🌸
Zeliiiss Buseninannesi_21 37+0 olduk ufacık harekette çok yoruluyorum. Nefesim kesiliyor vajinada ağrı batma oluyor. Gece fazla kalkmaya başladım artık. Bide sürekli ellerim ayaklarım bağlantı kopuyor sanki tansiyon mu düşüyor artik bilmiyorum elim ayağım boşalıyor ellerim titremeye başlıyor
zhragns Buseninannesi_21 Buseninannesi_21 amin insallah cumlemize Allah kolaylik versin🌸 hayir nisan degilmis bende anlamadim nstye bagliyorlar surekli dun oglenden beride aç ve susuzum sezaryene alabilirler diye 1cmde acikligm varms