HappyMom Tercihiniz hangisi olacak? Kauçuk emzik, silikon, damaksız ya da damaklı yoruma yazabilirsiniz.
metehaninannesiii HappyMom philips avent ultra air tercih ettim fotoğraf çekimlerinde bibs kullanacam
Tugbamete HappyMom benim oğlum sadece avent kabul etti ultra air kullandık biz 1 günde de bıraktı çok şükür 🙏🏻 bu bebişimde de yine avent alıcam nasipse 🌸
Parinas Kesinlikle avent. Ne markalar kullandım almadı. Aventi ilk sefer de aldı. Bi de doktor dişsiz bebeklerde damaksız emzik kullan demişti
Emsare Oğlum sadece avent ve mam tuttuğu için yine avent aldım. Hepsini bibs dahil denemiştik. Mam ve aventin ucu benzer zaten
Hazeleyes_ Wee bayby aldım ama İnşAllah onu tutar birde ucuz bişi aldım :) elimde bulunsun diye hangisi olacak
Sehera1 HappyMom arkadaşım avent bibs bi kaç marka daha denedi hiçbirini almadı en son nuk u tutmuş Gitti en ucuzunu sevdi diyordu
Ayku6138 pnrysfdnz Bende İkisini aldım Bakalım hangisi çıkarsa bahtımıza emzik kurtarıcı yaa inşallah kabul ederler 😌
Kelebek1388 Oğlumda avent aldım tutmadı bi daha da ısrar etmedim kızımda da denedim oda almadı bu defa almayacam