42-AySe-07 Kızlar eğitim araştırmada doğum yapan yada doğum yapmış tanıdığı olan var mı hastane nasıl acaba
Ask_hosmus 42-AySe-07 yengem yaptı tavsiye etmiyorum hiç ilgilenmiyo lar ilgikenmedikleri için yiğenim 1 hafta küvezde kaldı ciğerlerine su kaçtı
zeyneb_ Iyi gunler kizlar ben de egitin de dogum yapicam Allahin izni ile ❤️ Dr .Lutfi de. Yapan oldu mu ya da yapacak olaniniz var mi nasildir ?
MerveAli1303 zeyneb_ Bende orda yapacağım. Muayenelerde doktorlardan asistanlardan çok memnun kaldm bu zamana kadar. “Kartal Lütfü Kırdar”
42-AySe-07 MerveAli1303 Bana o gün acilde kim nöbetçiyse doğuma o giriyor dediler ne kadar doğru acaba
zeyneb_ MerveAli1303 hangi de dur ? Biz hep randevuu aldigimizda farkli dr lar oluyo .hem dogum da kimde olucak belli diyilmis .kime dusduyse dogum ani o olucakmis
MerveAli1303 42-AySe-07 Cok doğru :) eğitim araştırma olduğu için sabit olmuyo doktorlar benim her randevumda farkli Dr oluyor :)
MerveAli1303 zeyneb_ Evet ama orası eğitim araştırma olduğu için hepsi iyi bence. Zaten özel hastanelerdeki çoğu Dr muayene zamanları iyi olup doğumda farklı davranışlar sergileyebiliyor. Ben kendimi iyi hissediyorum eğitim araştırmada ki drlardan yana.