hhffee Gamzzz Yanılma payı var bana 2li testte erkeğe benziyor ama kesin bişey demek için erken dedi 17. haftada %100 kız dedi
Seross10 Gamzzz bende 11+5te gittim birşey demediler 13+5te gideceğim merak içindeyim belli olur mu diye😬
marbling10 Gamzzz cinsiyet 12. Haftada oluşmuş olur o yüzden görememesi normal, 12 de de illa görecek diye bir kaide yok pozisyona bağlı
Babyahu Gamzzz 12. Haftada öğrendim 🤗 %70 kız dedi yüz hattından vs belli zaten dedi çok da hareketliydi o gün maşallah 2 hafta sonra tekrar gittim kız dedi 🌸
Cinarinannesiiiii Ozlemvardar bana Özel erkek devlet kız dedi sonra devlet erkek dedi ben yanlış görmüşüm dedi belirsiz benim17 haftalık🤣🤣
Kygll-6 Gamzzz Canım bana 12 de dediki haftaya bakarız şuan erken 13 de erkek dedi şuan 16 olacaz tekrar gidecem aslında anlıyorlar ama erken olduğu için söylemek istemiyorlar
Dum-gok Gamzzz Ben 12 .haftada ogrendim tam emin olmamakla erkek gibi demisti doktor .ve bebegim erkek 🥰
Ays0 Gamzzz bebeğin pozisyonu uygunsa ve kullanılan cihaz iyiyse belli olur benim 11+2de belli oldu kızım
Ataly Gamzzz bende senin gibi ikili teste öğrendim kizama 12.haftamdaydim şuan 11haftakik oldum tam ikinci gebelik bemde merak ediyorum açıkçası bundada ogrenebilirmiyim diye 😊
esratpl Gamzzz ben dün 12+2 de öğrendim %80 kız dedi erkeğe benzemiyor ama yine de emin olmak için bekleyelim dedi🌸