Gamzzz Kizlar tam 11. Haftamda kontrole gittim doktor baktı ama göremedi bir fikrim yok şuan dedi. Haftaya takrar gideceğim ikili test için sizce öğrenir miyim? Sizler kaçıncı haftanizda öğrendiniz ?
gokcekocyigit07 Gamzzz ilk kızımda 11 haftada öğrendim, ama bu kızımda 26.haftada organ taramasında öğrendim, ayrıntılı ultrasonda, bir türlü göstermedi kendini 🤭 sağlıkla gelsinler 🤲
Arazynp Gamzzz tahmin edebilir ama kesin bir sey soylemiyorlar. Yanilma payı oluyor. Ben ikili test için gittigimde erkege benzettim ama kesin değil 16. Haftayi beklememiz lazim dedim. 16 da kesin erkek dedi.
Atahanzehra Gamzzz 11. Hafta gittim %70 erkek dedi . 21 haftalığım değişmedi ,hastene cihazı ve doktor tecrübesiyle alakalı biraz da
02112017 Bana ikili testte yüzde 70 kız olur dedi kız oldu kesin olmamakla beraber tahmin söylüyorlar kesin bilgiyi 14 15 hafta arası alıyorsunuz
Dry34 Belli olur ben 12. Haftamda öğrendim. Doktor bilgisi çok önemli , ben doktoruma çok güvenerek gittim hiç bi zaman yanıltmadı beni
kcnr Gamzzz canım bana 11. Haftadan itibaren lıza benziyor gibi dedi doktorum ama bekleyelim dedi bende kendimi kıza alıştırmaya başlamıştımki 16.haftada erkek olduğunu öğrremdik çok fazla erken dönemde söylenen tahminlere inanma derim
Bsrydmr kcnr merhaba banada 11+2 de kıza benzettim kimseye söylemeyin ama dedi doktorunuzun cihazı iyi miydi şimdi 15 haftaljk olucam cuma kontrolüm var cok merak ediyorum cinsiyeti🤭😄
Ozlemvardar Hafta da %90 kız dedi Büyük ihtimalle değişmez dedi Salı günü kontrol var merak ediyorum ❤️
Cinarinannesiiiii Ozlemvardar bana Özel erkek devlet kız dedi sonra devlet erkek dedi ben yanlış görmüşüm dedi belirsiz benim17 haftalık🤣🤣
Feyzaveannesi Gamzzz 13 haftalıkken kesin kız dedi. 😊 Bizimki rahat rahat yatmıştı dediği gibi de oldu😊
Ruzgarperisi Bende yarın Allah’ın izniyle ikili teste gidicem. Sağlığı yerinde olsun. İnşallah gösterirse belki cinsiyyeti de söyler doktor.👶🤲
gamze1126 Gamzzz kemik yapısı vs tahmin edebiliyorlar. doktorum direk ultrasonu karnima koydu tahmin de bulunayim mi dedi kız dedi. 16. haftada netlesir dedi. kız gercektende degismedi. eger doktor anlarsa söyler 😊 23 haftadayiz artik her kontrolde kız denildi detayli ultrasonda da öyle