cicegiburnundaanne Zeynep_elam şu an 3 kişilik karpuz dilimlerini yerken yorumuna rastlamama ne demeli pekii :D
Aleynanin_annesi34 busra1485 çok şükür bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Ama sizin de adınıza çok üzüldüm Allah daha beterinden korusun çok geçmiş olsun sizde baya badireler atlatmışsnz.. İnşaAllah bundan sonra ki bebeğinizle hayatınız daha güzel ve sağlıklı olur ayrıca tavsiyelriniz içnde teşekkür ederim 😊
busra1485 Aleynanin_annesi34 Guzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim isallah siz de bir avazda atlatırsiniz Allah kolay doğum hayırli evlat nasip etsin size de isallah 👍☺️
MeetJoeBlack Şekerim yükselmesin diye o kadar kısıtlıyorum ki kendimi , artık bundan sonra herşeyi hep yesem hiç sıkılmam bence 😞 doğum sonrası yemek listesi yapıyorum şimdiden hayırlısıyla hepsini yiyecem 😂😂
birprensesvebirprensannesi MeetJoeBlack Ahahahahaha Allah yardımcınız olsun gebelik şekeri sıkıntılı ya Allahtan bende olmadı 🤷♀️
19ida19 birprensesvebirprensannesi cok haklısınız valla bende ondan korkuyorum karpuza bagımlı gibi hissediyorum kendimi eşim yemeyim diye almıyo artık eve
birprensesvebirprensannesi 19ida19 Ya çok güzel bir şey benimde vazgeçilmezim ama tabiki her şeyin fazlası zarar 🤷♀️
Merve171214 birprensesvebirprensannesi Ben biraz deniz ürünleri ve sakatatla haşır neşirim norml yemek olmasın bunlar olsun hayatta başka bir şey aramam
birprensesvebirprensannesi Deletedmom_33 Tuzdan uzak durun. Bende hamilelikte çok fazla tükettim sonuç erkenden plesanta yaşlanması ve erken doğum. Allah korusun ama fazla tüketmeyin tuzu. Bide ödem çok yapıyor