1papatyahikayesi Yasemin1689 kaçıncı haftan cnm bende 7 ye girdim bulantılar çok fazla ne yicemi bilemiyorum sen gibi yesem tat alma yok ve genelde geri çıkarıyorum Allah yardım etsin bize
Merve171214 birprensesvebirprensannesi Kokoreç, işkembe ve beyin çorbası, ahtapot, yoğurtlu makarna, her türlü hamur işi, şırdan, mumbar dolması, popoyes,beyti ve kebap çeşitleri, meyve ve dondurma 😂
Eski9 birprensesvebirprensannesi hergun çikolata yesem asla bikmam lanet şey uyuşturucu gibi bağımlı yapıyor resmen çikolata tatlı bayılıyorum ve kimsenin canı çeksin istemem ama mangal çok severim hiç bikmam 😁🙈
Eski9 Eski9 He birde kebaplar 😁😁🙈 her türlü döner kebap lahmacun pide sıkılmam ahahahha ne kaldı zaten dimi
busra1485 Aleynanin_annesi34 çok şükür iyi bebek bı sıkıntı yok biraz kilolu daha doğrusu şiş doğdu ama sağlığı iyi de ben bir haftada zor toparladım bir de kan ilacınızı muhakkak kullanın ben son 2 ay kullanmadım doğumda kansızlığim aşırı oldu iki ünite kan geldi kızılaydan yine yetmedi iyilesmem gecikti bir de korona oldum
Aleynanin_annesi34 busra1485 çok şükür bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Ama sizin de adınıza çok üzüldüm Allah daha beterinden korusun çok geçmiş olsun sizde baya badireler atlatmışsnz.. İnşaAllah bundan sonra ki bebeğinizle hayatınız daha güzel ve sağlıklı olur ayrıca tavsiyelriniz içnde teşekkür ederim 😊