Cdlmeryem Kaşıntıdan çıldırmak üzereyim karnım hep çatlak ve acayip kaşınıyor kaşısam yırtana kadar giderim belki o derece. Şu kaşıntılar geçecek diye doğurmayı iki katı hayalliyorum resmen 😅 normal mi bu benim gibi olan var mı? 39haftalık bu arada
Busraaa1919 Cdlmeryem ben olmadım ama çok duydum malesef çok şükür bende hiç çatlak olmadı 15. Haftada kreme başladığım için ama arkadaşım oldu malesef sürekli duşa giriyordu o şekilde rahatlıyordu sadece
rosatue Cdlmeryem 39 haftalık olmasanız lierac alın diyeceğim ama şimdi verilmez o kadar para. Allah tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de 39. Haftanın içimdeyim. Keşke gelse
SevincGancali Cdlmeryem 24.haftadan itibaren bir kaşlntı başladı ki… dokunmaya korkuyorum. Dayanamıyorum resmen. Göğüslerim de kaşınıyor
Bktasln Cdlmeryem oooo bişi kalmamış tatlım,kaşıntı deme benim vücudumun her bir zerresi kaşınıyor,hatur hutur hemde
rosatue Busraaa1919 ben de çok erken başladım. Hiç çatlamayacağım sanmıştım 34. Haftada çatlayıverdim 😅
Cdlmeryem Busraaa1919 ay ben de o civar başladım ama önleyemedim yapıyla alakalı demek ki🤦 dus bile rahatlatmıyor yağlıyorum sürekli ama tek çare doğurmak herhalde
Kubrakorkut Of benim karnım değil sadece heryerim kasiniuo iğne iğne batıyı nasıl kötü bişe ya rabbim düşmanımin başına vermesin valla çok kötü geceleri basloyo öldürüyor beni resmen
Busraaa1919 rosatue valla bende öyle olurum sanıyordum ama çok şükür hiç olmadı 38 de doğum yaptım sıfır çatlak
rosatue Busraaa1919 ya maşallah 🧿 38. Haftada doğum yapmanıza da maşallah. İnşallah ben de doğururum 🙈🙈
Cdlmeryem rosatue aminn ya erken haftalardan beri yağlar kullanıyorum ama önleyemedim işte doğursak da hepsi geçse hayırlısıyla
SevincGancali Littlespy hayır söylemedim. Çünki derimin nasıl çekildiyini, karnımın bayaa büyüdüyünü görüyorum.
Bktasln Cdlmeryem bunu doktoruna söyle ama karaciğerinle alakalı olabilir eğer öyleyse fetal strese girmesin diye sezeryan yapılabilir