Yamacin-Annesi Kızlar ilaçta kullandım ama fayda etmiyor doğal şeyleri denedim yine yok napicam basım belada bu enfeksiyonla lutfen yardım edin bebeğime korkuyorum bişey olmasından 😏
eylusko Yamacin-Annesi geçmiyor kardeşim 8 aydır aynı derten muzdaribim. enfeksiyonda erken doğum riski oluşturdu yatıyorum ev de
2sy Yamacin-Annesi geçmeyen idrar yolu enfeksiyonlarinin sebebi vajinal enfeksiyonlardir demisti doktorum. Hem idrar hem de kultur testi yaptirmisti. Vajinal enfeksiyonun cinsine gore bir fitil verdi bir de antibiyotik. O şekilde gecti benim. Bir de bol su tabi
Akrepbebek Yamacin-Annesi Bol bol su içmelisin. Kesinlikle sabun vb.şeylerle yıkama kendini . İyice kurulan her zaman ve sık sık iç çamaşırını değiştirmelisin
Rmysvrgnr Yamacin-Annesi benim de vardı enfeksiyonum aşırı rahatsız edici bişey biliyorum fitil kullandım ben geçti
Rmysvrgnr Yamacin-Annesi toz ilacı ilk kullandım fayda etmedi bana da ardında Bi fitil verdi azaldı enfeksiyon sonra daha etkili Bi fitil verdi o da kesti rahatım şu an sorman tavsiye ederim
Oznurkmnt22 Yamacin-Annesi benimdd ayni fitil toz ilac kullandim gecmiyor enfeksiyon okadar ilerlediki icimden parcalar dusuyor arada ilac kullanirken bisi yok bitince basliyor
Yamacin-Annesi 2sy doktorum yayilmayan enfeksiyon demişti ama geçmiyorda bi türlü bakalım haftaya belli olucak ne olduğu tam olarak
Dilek58 Yamacin-Annesi bndede vardı hamileyken azdı ama ilaç kullanmdm burda biri tavsiye etmişti iç çamaşırı giymedim demişti ve bol bol su doğuma iki ay kala bnde denedim ve sonuç 0 enfeksiyonla doğuma gittim canm sende dene düşecekmi bak
Yamacin-Annesi Dilek58 ic çamaşırini utuleyip giymeyi duymuştum bende onu denicem bakalim ama bende baya bı olduğu için ilac kullanmam gerekiyor
2sy Yamacin-Annesi he bir de ben gunluk ped kullaniyorum. Saglik ocağındaki hemsire o da yapabilir sık sık camasir degistir demisti ama ben vazgecemedim gunlukten 🤷🏼♀️