Bsrahb Gamzedrsun aslında hamile kalmadan önce pıhtılaşma testi yapabilirdik dedi doktorum ama şuan hamile olduğun için bu testi yapsak bile hormonlarından farklı sonuç alırız tedbir amaçlı bu şekilde devam et dedi
Bsrahb gamzeozer16 ben hamile kalmadan önce gittim bebek düşünüyoruz ama kontrol amaçlı geldim dedim doktor da tedbir amaçlı folik asid ve corasprine başlattı 1 ay sonra hemen hamile kaldım tedbir amaçlı veriyorlar kaybın varsa
Elfelf475 Gamzedrsun öyle düşünmeyin hep aynı olacak diye bir şey yok olumsuz olmayın hiçbir zaman ben de yaşadım 6 haftalıkken kürtaj olmustum şimdi ikinci gebelik 26. Haftamız bitti bile 👌🏻
Mihrimah25 Gamzedrsun tamam da canım benimde kalp atışları duyulmadı hemen aldırmak yerne doktorum 1 hafta kadar bekliyelim dedi ve 1 hafta geç duyduk ve aldırmadık yani uamrım sizde öyle yapmışsınızdır
Gamzedrsun Mihrimah25 Ben 10 . Haftaya kadar bekledim tabiki gidip aldırmadım hemen kaç doktora ve özele gittim ve artık duyulmayınca sonunda kürtaj oldum
Mihrimah25 Gamzedrsun yaa o zaman haklısın bazı insanları görüyorum 7 hafta duyulmadığı anda 5 gün içinde aldırıyorlar en son komşumuzun kızı öyle yaptı doktor duyamadık demiş kız hemen aldırdı böyle insanlara akıl sır erdiremiyorum