Anne88 Merhaba bende PCO’yum. Oncelikle PCO bi yumurta cesidi bu dogum kontrol haplariyla duzelecek bi durum degil ben cok doktora gittim Pco ile ilgili. Hic ilac kullanmadim, adetim duzensizdi evlendikten sonra 20-21 gun geciktigini biliyorum 2 sene bebegim olmadi hep husrandi benimde. Eger Pco’ysaniz kilo almamaniz gerekiyor kiloluysaniz vermeniz gerekiyor tatli ve hamur isi bas dusmaniniz cunki yumurtalik hareketlerini zayiflatiyor. 63 kilo olmama ragmen en son gittigim doktorum 3-5 kilo verirsem hem yumurtamin hizli calisacagini hemde adetimin duzene girecegini soyledi hic onemsemiyodum ama canima tak edince o ay icinde saglikli beslenip bol su icip bol yuruyus yaparak 59 kiloya dustum. Adetim duzensiz oldugu icin telefondaki yumurtlama takvimleri hep yanlis gunleri gosteriyor instagram uzerinden Yuksel hanimla tanistim @ovulasyontakipciniz kullanici adi. Onun gonderdigi testlerle ve yonlendirmelerle dogru yumurtlama gununu bulduk. Onun soylediklerini yaparak degerlendirdim ve suan 24 haftalik hamileyim hemde ilk denememde kaldim. Ovulasyon testi yapmak size kalmis tabi ama muhakkak PCOyla alakali dediklerimi deneyin♥️ Rabbim şifa versin 🌿