Kizlar merhaba bende pko vardı ilaç kullandım dostinex Yasmin iki ay önce bıraktım iki aydır adetin duzenliydi şimdi 5 gün felan geçti yine düzensiz oldu heralde çünkü dün test yaptım yok yine negatif görmekten yoruldum hiç unudum kalmadı artık canımın acısını iliklerime kadar hissediyorum herkes bana acır gibi bakıyor iki eltim ikisi de hamile benimle yarışa girdiler biri 40 yaşında 4.ye hamile biride ikinci çocuğu sanki bende sorun olduğunu bile bile biri geldi göbeğini ovuyor biri aldığı kiyafetleri gösterir kiskanmiyorum Allah hayırlısıyla kucaklarina almayı nasip etsin ama zoruma gidiyor Rabbim birgün bu duyguyu yasatirmi bilemiyorum ama bende anne olmak istiyorum çok istiyorum ,,🥺🥺 çok doluyum artık hiç bi şekilde kafamı rahatlatamiyorum büyük ihtimal yumurtalığım catlamiyyr benim düzenli ilişkide oluyor ama yok yani 🙄nasil kafami dagitabilirim bu durumdan nasıl çıkarım siz nasıl dagitiyorsunuz kafanı zi bide bu prolaktin nasıl bişey değerim düşmüştü kesin yine yukseldi 🥺🥺 uzun oldu hakkınızı helal edin çok doldum artık