aslininbebegi22 Nazlimsu canım ikili taramada 13 haftalıkken bana da tahminde bulundu hatta erkek olma ihtimali yüksek çıkıntı var dedi 2 hafta sonra gittiğimde kız dedi. Detaylıyı beklemek en iyisi yani canım yanıltabilir tabiki
2melekannesi_ Nazlimsu 13de kız dediler 16da erkek dediler detaylıyı bekliyorum net cinsiyet için yani değişebiliyor acele etmemek lazım 🤷🏼♀️
Elif0712 Nazlimsu bnm 12 de erkek dedi 13 dede yuzde 99 dicemde 90 deyim yanilma payi birakayim dedi ama gorduk pipiyi fln
Nazlimsu Elif0712 bana yüzde falan demedi cnm sadece erkek dedi o kadar bende demedim kesin mi falan diye
Mnk123 Nazlimsu doktorlar sürekli tahmin ediyor canım ama netleşmeden net konuşmak istemiyorlar ne dedi bebeğine ?
Nazlimsu Mnk123 erkek dedi ama bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsinde kız erkek hiç farketmez
Glbeyaz Nazlimsu Vallahi 12 haftalikken %80 kiz demişti kiz oldu şimdi 2. Hamileyim 12+6da erkek dedi ama emin olamadı bakalım gidicem 2 hafta sonrA
Nazlimsu Glbeyaz benim ilkimde tahminde bulunmadı hiç bir dr 17 haftalıkken öğrendik cinsiyetini o yüzden bana tuhaf geldi 12+5 de tahmin yürütmesi bakalım benimde cuma günü randevum var 14+5 olacağız o zaman söyler net şekilde diye düşünüyorum
Glbeyaz Nazlimsu 11 haftalikken bile bazen tahmin ediliyor arkadaşımın kone doktorum erkek demişti %70 erkek doğurdu 12+5 de normal yani
esratpl 12+2 de kendi doktorum kıza benziyor dedi bugün ikili taramada doktor erkeğe benziyor dedi hangisi doğru bende bilmiyorum 😅
Nazlimsu esratpl benim kendi dr um tahminde bulunmadı ikili tarama testinde tahminde bulundu dr bizede bende çok emin olamadım hayırlısı Allah tan eli ayağı sağlam gelsinler de