2melekannesi_ Nazlimsu 13de kız dediler 16da erkek dediler detaylıyı bekliyorum net cinsiyet için yani değişebiliyor acele etmemek lazım 🤷🏼♀️
Nazlimsu 12+5 dr tahminde bulundu tahminde bulunup doğru çıkan oldumu yoksa değişen oldu mu nedir durumlar sizde
Busssy Nazlimsu Benimkine 2 kez kız dedi hatta kesin dedi o haftalarda sonra erkeğe döndü değişebiliyor o yüzden alışveriş falan acele etmeyin
aslininbebegi22 Nazlimsu canım ikili taramada 13 haftalıkken bana da tahminde bulundu hatta erkek olma ihtimali yüksek çıkıntı var dedi 2 hafta sonra gittiğimde kız dedi. Detaylıyı beklemek en iyisi yani canım yanıltabilir tabiki
Nazlimsu Sita3434 kız mi erkek mi sizin beni çok tatmin etmedi dr un tahmini değişen olup olmadığını merak ettim bende
Nazlimsu Mnk123 bende şöyle düşünüyorum benimde 12+5 13 haftaliga yaklaşmıştık artık acaba o yüzden mi tahminde bulundu diye düşündüm
Nazlimsu dakpinar- Yaa birde kız bebek geç gösterir derler kesinlikle onunla alakası olmadığını anladım
Cycanbaz Benim doktorum 12. Haftada söyledi kendine çok güveniyordu yanılmam dedi. Doğru çıktı yanılmadı ama doktordan doktora tecrübeye göre değişebilir tabi
Nazlimsu Cycanbaz bizim dr devlette ilk defa gittim ona oda aniden tahminde bulundu bakalım hayırlısı rabbim eli ayağı sağlam hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Nazlimsu calikusu_03 14+5 tekrar randevum var bakalım o zamn ne olduğu belli olur heralde net şekilde
Mnk123 Nazlimsu doktorlar sürekli tahmin ediyor canım ama netleşmeden net konuşmak istemiyorlar ne dedi bebeğine ?
Nazlimsu dakpinar- ikili test için kontrole gitmiştim o sırada söyledi tabi ben şok hiç beklemiyordum bakalım bu hafta cuma sonuçlar için tekrar gideceğim ne diyecek heyecan dorukta 😁