Pelit7 Bebegimveben0811- ben kuru kayısı ve kuru incir yiyordum her gün 3 tane sonra erik hoşafı yaptım kuru kayısı ve incirden daha çok etki etti hoşaf deneyebilirsiniz. Hoşafı içince 1 saat sonra koşturuyorsunuz tuvalete tavsiye ederim. Aynı şekilde kuru incir ve kayısının hoşafını da yapabilirsiniz.
Pelit7 Bebegimveben0811- Ben şekerli yaptım ama tabii sizin tercihiniz az koyabilirsiniz şekeri içilebilecek kadar ya da gebelik şekeri varsa sıfır şekerli tüketebilirsiniz
psychologist Bebegimveben0811- bulandı biraz ama mecburdum iyi geldi. Sonra hafif bişey içtim meyve suyu gibi arkasında tat kalmadı
Zehrasrkmn Bebegimveben0811- valla naptıysam olmadı en son doktor osmolak diye bi şurup yazdı çok iyi geldi bana
Bebegimveben0811- Arkadaşlar yorum yapan herkesden Allah bir değil bin kere razı olsun hamile olanlara rabbim sağlıkla kucaklarina almayı bebek isteyenlere de en kısa en hayırlı zaman da nasip etsin rabbim güzel gönüllerinize gore versin 🌸💜
Alp-2806 Bebegimveben0811- lifli yiyeceklerle beslen ben çiğ köfte yaptım yedim bulgur lifli olduğu için hemen çıktım bende günlerdir çıkamıyodum😭
msahin Bebegimveben0811- sabahları aç karnına geceden zeytinyağında beklettiğin 2 adet kuru inciri ye canım üstüne de ılık su iç.her gün yap bunu faydasını görürsün inşallah. Bence de fazla ıkınma 😔
Alp-2806 Bide yatmadan 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı içtim 2 defa oda işe yaramış olabilir benim ki
Cansu13 Akşamdan kuru kayısıyı zeytinyağına koyun sabah iki tane ondan yiyin birde bi kaşık zeytin yağı için ben faydasını gördüm
Semy Bebegimveben0811- kuru kayısı yiyin sabahları birkaç tane ve üzerine bir bardak su için. Onun haricinde her sabah ac karnına yemeklerden 1 saat kadar önce bir diş çiğ sarımsak yutun böyle birşey olamaz. İnanın bana kendimi bildim bileli kronik kabızım birtek bu iyi geliyor.
Mrymonek Bebegimveben0811- Canım ben doktora sorduğumda yulaflı sütlü biseyler yememi söyledi ilaç vermedi 2 kere kabızlık için sordum hep tavsiye verdi ilaç verme taraftarı değil. Ben sabahları süt içiyorum sütle kahvaltı yapıyorum. Ardından maden suyu içiyorum magnezyumu fazla olan. Bunlar bana iyi geliyor. Bazen kayısı aç karnına 2tane yiyip bol su iciuorum sonra kahvaltıya başlıyorum.