AnnelikHayali Bebegimveben0811- sabah karnınız açken kuru incir, kuru kayısı yiyip bir bardak ılık su için. Hurma yiyin ara sıra. Lifli gıdalar tüketmeye özen gösterin. Normale dönecektir.
Kuzeyegemoms Bende çok çektim kabızlıktan 1 kg kayısı yesem gene fayda etmedi . 2 tane süt Mısır arkasına 1.5 lt su içtim 2 saate etki etti
Sevgikaya1525 Bebegimveben0811- çok fazla ıkındum o yüzdn bebeğim kanala girdi 😔o yüzdn çok zorlanıyorum şuan bebek aşağıda
Sevgikaya1525 Bebegimveben0811- Ikınmalar 23 haftamda felan başladı 25 ci haftamda sancıyla hastneye kaldırıldım sancılarım çktı ve doktor bebek kanalda dedi
nlycltk Bebegimveben0811- bende çok çektim ilk haftalarda.Geceden iki ayrı bardağa bi tanesine 2 tane gün kurusu koydum su koydum diğer bardağa kuru kayısı koydum su koydum geceden sabah kalktığımda ilk sularını içtim sonra içindekileri yedim 2 gün yaptım geçti kabızlığım
Bebegimveben0811- nlycltk deneyeceğim InsAllah pazartesi randevum var o kadar şey yazıldı çok korktum internette aksine ikinmanin hic bir zararı olmadığı yazıyor
Bebegimveben0811- Sevgikaya1525 canım ben 8 +6dayim kanamam vs hic bişeyim yok ama şuan o kadar korltum ki tuvalete de gidemiyorum ıkınıyorum da ne olucak boyl3 bilmiyorum
Sevgikaya1525 Bebegimveben0811- kuzum dedklerimi kullan çok iyi geliyor korkma ama çok fazla da ıkınma klozet varsa ona git uzun süre tuvalete kalıp ıkınma cnm sakın kuru kaysı incir taze kaysı ya da kaysı meyve suyu tüket doktorum diordu kullan die bn kullandım artık hep tüketiğim için rahatım imkanın varsa ya da eşine söyle gidip alsın
psychologist Bebegimveben0811- ıkınmayın bir kere bende çektim 1 hafta gidemedim çatlayacaktım resmen 😢 bol bol kayısı ye ve ben en son yarım çay bardağı zeytinyağı içtim ondan sonra çıktım . Ama aşırı kanama oldu arkadan çok zorlanmıştı dr gittik şükür geçti
psychologist Bebegimveben0811- bulandı biraz ama mecburdum iyi geldi. Sonra hafif bişey içtim meyve suyu gibi arkasında tat kalmadı
Bebegimveben0811- Blueedreamssx bende ıkındım 2 3 gündür bugün hiç çıkmadım mesala o kadar zor ki pazartesiyi iple çekiyorum doktor ne ila c verirse kabul edicem
Canan340 Bebegimveben0811- kabızlık için doktorunuzdan probiyotik yazmasını isteyin ben probien bitkisel içerikli probiyotik kullanıyorum kabızlık sorununa faydalı