Aysayten Merhabalarrrrr devlet hastanelerinde epidural oluyor mu oluyorsa ne şekilde oluyor. Doğum esnasında isteyince veriliyor mu? Özel de ek ücretli mi oluyor bilenler var mı ?
Meleekdincc Aysayten ben devlet hastanesine gidiyorum benim gittiğim hastanede oluyormus ama eşinin imzası gerekiyormus doğruluk payı nedir bilemiyorum ama karşı komşum Yeni doğum yaptı o söyledi banada
BelisinAnnesi Aysayten 3 yıl önce devlet hastanesinde kızımı epidural normal doğum yaptım canım . Şuan 39 haftalığım yine devlete gidiyorum Ankara şehir hastanesinde oluyor diye duydum bakalım hayırlısı yaparlarsa ne mutlu bana çok mükemmel bir şey çünkü
Melikeelanur BelisinAnnesi bende Ankara şehir hastanesi ne gidiyorum epidural olursa iyi olur evet ilk kızım da zekâi Tahir de yapmıştım o zaman sormuştum doğum anında ama yok anestezi uzmanı yok bu saatte falan demişlerdi inşallah epidurale bile gerek kalmadan jet hızıyla dogururuz da 🤭😆😆😆
Anesanne Aysayten tamamen devlet hastanesindeki anestezi uzmanının keyfine kalmış bişey. Yani yapmak isterse yapar istemezse yapmıyor. Özel de genelde ek ücret alıyor
Cey_ Aysayten orda malesef bildiğim yok ama kendiniz bir hastane listesi yapıp hasta yatış birimini arayarak bilgi alabilirsiniz bence.
unemere Aysayten ben devlet hastanesine gidiyorum orada ebenin verdiği kitapçıkta normal doğumda epidural şansının olduğundan bahsediliyor ama mutlaka ek ücreti vardır gittiğiniz hastanedeki ebeye sorup kesin bilgi alabilirsiniz.
Parinas Aysayten devlette yok maalesef. Özelde de genelde ek ücret oluyormuş. Ama benim hastanem almıyor. Konuşmak lazım