Bsrydmr Rozam21 sizinki de kız gibi hissettim bilemiyorum yinede ilk benim hayırlıs olsun ikimizede sağlıklı olsunlarda insan yinede merak ediyor işte :)
Rozam21 Bsrydmr ya sinir kirizi.gecircem.14 haftalik.bebek ama.bi bilgi vermiyor bebek ters arkasini dönmüş bacaklarini göremiyorum ugrastida yinede bisey soylemedi
Bsrydmr Rozam21 aaa hadi yaa başka doktora mı gitseniz belki bebek pozisyonu uygun değildir uğraştı diyosunuz dönmesi lazım bebeğin bilemedim tahminde de bulunamıyo tabi doğal olarak
Rozam21 Bsrydmr hayır bulunmuyor sozde buranın en iyi doktoru buymuş ama ben evime gidicem persembe kendi doktorum gidicem insallah ozmn yine size bilgi vercem insallah peki.senin bebis cinsiyeti ne canm.
Bsrydmr Rozam21 benim cuma randevum inşallah belli olur sizinde insan daha da meraklanıyor öğrenemedikçe🤦♀️😀🤭
Bsrydmr Rozam21 ay evet belli oldu bende tam girdim size yazıcaktım siz yazmışsınız erkek bebeğimiz 🙏💙 sizde bana yazın lütfen
Rozam21 Bsrydmr cansi banada erkeğe benziyor dedi suan tedirginim degisirmi acaba die ama kizlarimda benzio demişti kıza gerçekten kiz bunda erkeğe benzio dedi sence degisirmi