BurcuGorkem Ben çok korkuyorum ikisindende, hersey yolunda olup kendi isteğiyle sezeryan olan var mı? Yoksa cesaret edip normalmi olmalıyım. Hangisi daha az acılı bu ara korku saldı beni.
Fasulyemibeklerken BurcuGorkem Valla bende normal istiyordum fakat son 9 ne gelen var ne giden 🤷♀️bebek iri olursa mecbur sezaryen olacak yani demem o ki biz değil bebekler karar veriyor nasıl geleceğine 😕
Gmsyusra BurcuGorkem Ben 31. Haftaya kadar normal istedim. 31 de kanamam oldu . Maalesef acilde kötü bir doktora denk geldim. Vajinal muayenede beni mahvetti. Şimdi isteğe bağlı sezeryan olacağım
Elif0801 BurcuGorkem Bende çok korkuyorum ikisinden de. Planlı sezaryen isteyecektim normali hiç bir şekilde düşünmüyordum ama hayırlısı nasılsa öyle olsun diyerek bekleme kararı aldım sonlara yavaş yavaş yaklaştıkça. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 (şuan yine bı korku sardı beni doğumu düşününce )😏🤭
Gkc92 BurcuGorkem bende ikisinden çok korkuyorum ama 😂😂 benimki mecburi sezaryen hamileliğimin başından beri belli doğum şeklim riskli bi ameliyat beni bekliyor😢
rosatue Fasulyemibeklerken çok haklısınız ben de normal normal dedim. Son 12 Açılma yok, sancı yok. Dediğiniz gibi bebek de durdukça tosun oluyor. 😅 mekonyum yutma ihtimali, omuz takılma ihtimali derken sanırım sezaryene son 11 gün
BurcuGorkem Gmsyusra vajinal doğum beni çok korkutuyor siz şimdi dahada korkmuşsunuZdur, sezeryanında sonrası acılı 😓
Elif0801 BurcuGorkem benimki gaza gelmek de değil aslında bir şeyi ne kadar istediysem hep bı aksilik oluyorda 😏 hamile değilken bile bı gün doyueursam sezaryen yaparım diyordum o kadar normali düşünmüyordum yani ama şuan bu kadar isteyincede yine bı aksilik çıkar korkusu beklemeye karar verdim 🤭 belki çatı kontrlnde kendisi sezaryen der bakalim. Sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun 🙏
Gmsyusra BurcuGorkem Evet travma oluşturdu o doktor bende. Hem yaptıkları hemde söyledikleriyle. Allah tüm hamileleri iyi doktorlarla karşılaştırsın yoksa çok zor
1anne-2bebek BurcuGorkem bnce ıkısıde zor ☺️ ama biz anneyiz her ikisinide basarırız 😍 iki türlüde azıcık cekıcez. Bir de boyle düşününce ınsan daha cok kuruyor gece falan azıcık uyku varsa oda gidiyor korkudan 😃
Mavis_anne Ben zorunlu sezaryan olucam son dakika bebeğim dönmüş😭.Gercekten ben kızımı normal doğurmayı çok isterdim.Hala öyle yatıp kalkıp dua ediyorum sezaryan bildiğin ameliyat.Korkuyorum.Ama normal doğum bence o an elindeyse yaşamalısın.
Esra_42gunindi Mavis_anne hiç korkma bende zorunlu sezaryan oldum bugün 40ımız çıktı çok şükür yapman gereken tek şey sürekli hareket halinde olmak yürümek çok çabuk toparlıyorsun kendini öylelikle ilk gaz çıkarması kolay olması içim kimyonlu su içtim çok rahatlattı ilk tuvalette de zorlanmadım zaten seni zorlamayacak şeyler veriyorlar hastenede
minicikanne rosatue Banada iri bebek olur dendi. Sancım ve açılmam yoktu. 39+5′te 4cm açılmam olmuş suni sancı ile normal doğum yaptım.
Esan BurcuGorkem ben istege bagli sezeryan olacagim. O dogsunda bana ne olursa olsun modundayim. Normalin stresini cekmek istemiyorum sancidan korkmuyorum bir de rahat olamam gibime geliyo 🤦♀️ ve sonrs olusabilecek sorunlardan korkuyorum daha cok genisleme vs. Sonra estetik vs ugrasamam 🙈
rosatue Esan doktorunuzu iyi seçerseniz öyle bir sorun olmuyor aslında. Estetik iç-dış dikiş atıyorlar🙈🙈 kas doku kendini toparlıyor. Ben de aynı şey için sezaryenden biraz çekiniyorum. Yaralanmış doku ödemleşiyor eski haline dönmüyor tam. Bebeğimin doğası olmadığı için sezaryen ihtimali doğdu da 😅
fatmArslan06 BurcuGorkem anlaşılan burda ben gibi korkanlarla dolu😳🤣 korkudan uyuyamiyorum ve cok asabiyim geerginim köpek gibi derler ya aynı öyle çünkü 18 gün kalmış 😱 cok heyecanliyim biyandn sezaryandan da korkuyorum bebek iri 37yim ama 39 bebek biraz kafamızda ilerde 2 hafta nasil olacak bilmiyorim doktor normal sezaryan bisey demedi bakalim bu sefer nolacak
BurcuGorkem fatmArslan06 korkmamak mümkün değil ki iki türlüsüde çok geriyor insanı, bi düşününce bu çocuk bi şekilde çıkacak ama nasıl çıkacak 😂 ama normal daha korkutucu gelıyo bana ya nedense yapamam gibi 😓
babymik fatmArslan06 bende aynı şeyleri yaşıyorum henüz çatı muayene olmadım normal istiyorum ama korkuyorumda son 18 kararsızım epiduralli sezeryana kayıyo gibiyim
Hafissee BurcuGorkem valla normal olup cabuk toplayanda var normal olup acı çekende var . Ben sezaryen oldum bidaha olsa bidaha sezaryen olurdum
BurcuGorkem Hafissee banada sezeryan daha iyiymiş gibi geliyor, normalin stresi acısı sanırım normal olamıcam . Kac gunde toparlandınız Hafissee
Deletedmom_33 BurcuGorkem Bende normal istiyorum acıyı çekeyim doğurup kalkarım diye sezeryan kesigiyle filan uğraşmak istemiyorum. Ama tüp bebek olunca sanırım tam son haftaları beklemeden riske girmemek için sezeryanla aliniyormus. İnşallah yanlış bilgidir ve normal yaparım
Hafissee BurcuGorkem ben normal diye gittim sancım 100 dü açılma 1 cm di o yüzden sezaryen alındımm 3.gün kendim yürüyordum ilk 2 gün zordu tuvalet vs bi yandan cocuk falan ama gecti 1 haftada topluyorsun . Normal dogumd dikişin olursa idrardan vs iyileşmesi uzun sürüyor zor oluyor şahsen
Fatma_ozcan99 BurcuGorkem merhaba ben 3 gün önce doğum yaptım ilk gebeligim sezeryandı ve sanki normal yapmış gibiydim çok rahattı ikinci Bebegimde de de normal olacak dedi doktorlar açıkçası normalden korkuyordum ama dedim normal olsun sonra bebeğin doğumuna bir hafta kala bebeğimin eşi plesenta bebekten ayrılmış kanamam oldu zorunlu sezeryan oldum ama sen gel bana sor acayip zordu komple uyuşturdular resmen kestiklerini hissettim allah yardımcınız olsun