Hkk0809 40 haftamız 27 Ağustos a denk geliyor. Doktor 10 ağustostan itibaren beklemeye başlarız dedi. Çok da sorunum yok çok şükür fakat kızıma bir an evvel kavuşmak istiyorum. Onu çok merak ediyorum. Sizde de var mı böyle bir durum ? 😍
Irmakayla Hkk0809 doktorum bana 5 agustos dedi onu bile beklemek istemiyorum hem merak hemde artık dayanamıyorum ağrılarm hareketlerim cok kısıtlı bu saat oldu uyuyamıyorum
1_minik Hkk0809 24 Ağustos benim de ama ben korkuyorum Doğumdan çok korkuyorum….evet çok da merak ediyorum ama korkum çok….napıcam bilmiyorum…
Bett_blog Irmakayla Irmakayla aynı ben😂 5ağustosa sezaryen günü aldık gözümde büyüyor çok yorgunum çokk
Hkk0809 1_minik işin keyifli tarafını düşünün aylardır yaşadığimiz zorluklar maksimum 2 günde bitecek ve muhteşem bir şey dünyaya gelecek 😍
[silindi] Hkk0809 Bende sabırsızlanıyorum valla bu ara mide bulantilarim ve çatı ağrılarım çok arttı 😀 Pazartesi kontrolum var doktordan rica edicem dogurtun beni diye😁
Hkk0809 [silindi] benim de mide eksimem gibi bir şeyler var. Vajinada da baskı oluyor bazen. Bu sıralar çok kasıyor kendini ben de 27 sinde giderim gibi duruyor 🤷
kaderelmci Hkk0809 benimde Doğum için 27 Ağustos demişti ama ondan sonra Covid geçirdim daha gidemedim Salı kontrole gidicem bakalım 😍 bende aşırı sabırsızlanıyorum
Hkk0809 kaderelmci geçmiş olsun. Onları ultrasonda bile görmek bu kadar heyecanlandirirken gerçeğini görmek 🙈
Bsrakya Hkk0809 aynı günlerimiz haftamız 27 agustos tahmini doğum ama doktor agustosun başına bekliyoruz gibi bisey söyledi
Hkk0809 Bsrakya inşallah ağustosun başı olur daha meraktan catliycam🙈 sizin normal mi hozukuyor doğum
Bsrakya Hkk0809 çatı muayenesi olmadım daha henüz 35 haftalik oldgu icin haftaya nstye baglanicam sancılara göre olurum galiba diye düşünüyorum şuan bebek baş assagı duruyor bu bizim için çok iyi bisey dedi normal olur dedi ama bilmiyorum çatı muayenesi nasıl olucak
MinikMucizem23 Hkk0809 Canım aynıyız 35+1 şuan 27 Ağustos beklenen tarih sabırsızlanıyorum miniğime kavuşmak için ama ağrılarım var artık çok rahatsız ediyor sertleşmeler var karında
Hkk0809 MinikMucizem23 evet ya bende de sertleşme oluyor 2.5 3 gündür salı gününe kadar devam ederse doktora gideceğim
Symazturk Hkk0809 merhaba güzel anne . Benim de 40. Haftam 2 Eylül de doluyor doktorum 19 Ağustos tan sonra her an doğabileceğini 15 Eylül e kadar doğmuş olması gerektiğini söyledi . Ben de çok heyecanlıyım bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum 🌸🐣