Glrshn Periperihan Elimizden bişey gelmiyor daha önce devlette sorun yaşadığımız için özeli tercih ediyoruz. Mayıs’ta 3000di Bianda 1000 tl zam yapıldı…
Asyaayaz1 Kayaecrin ben çok memnun kaldım herşeyinden odası doğumhane vs herşeyi tertemizdi ebeler hemşire doktorum Aygün hanım ilgisi çok güzeldi bir Doğum daha yapsam tercih ederim 🌸
Periperihan Glrshn ya günah valla ya çok acımasızlar devlet te zaten milleti özele gondermek için elinden geleni yapiyo
Sedaaksy Tuubiii bende oraya basliyorum doktorunuz kim acaba bana 10.500 dendi ne kadar pahali fiyat vermisler size 14.000
Fatma4235 Asel3434 ilk zamanlar alttan muayene ediliyor daha sonra karından bakiliyor gebelik daha yeni ise yani bir kaç ay likken bana öyle oldu
Yaseminmrt42 Malatya sıtma pınarı gözde hastanesi. Ali pekince 4500 tl doğum Ücreti. Mesai saati dışında olursa doğum +400tl + yatış ücreti
Minikannebsr Yaseminmrt42 mesai saati dışında ne demek yaa nasıl bir saçmalık sanki kendimiz karar veriyoruz çocuğun geleceği saate. Gece sancılanırsanız sabah 9 a kdr bekleyin bari hafta sonuna denk getirmeyin ek ücret çıkar. Allah yardımcımız olsun
_elif- İstanbul kosuyolu medipol hastanesi Normal doğum 3200, Sezeryan 4300, Istege bağlı sezaryen 5000
Bankacianne48 Esxra özel sağlık sigortası yaptıranlar veya sgk li olmayıp bnm gibi sandıklı olan birçok çalışanın karşılıyor bn özele hiç para vermiyorum mesela çocuklarda bnden. Ama sgk li isen indirim oluyor da yine de uçuk fiyatlar
Akeb gokcekocyigit07 aa Ayşegül hanımda daha uygunmuş😓ben mahmut beye gidiyorum oda anadoluda yaptırıyor 5550 tl dedi bana☹️
gokcekocyigit07 Akeb o adama bedava deseler gitmem bir kere gittim tek dertleri para olan, insana insan muamelesi yapmayan tek klinik, bir daha da önünden bile geçmem 😌