kcnr Rzemheri bende aynı ücreti ödüyorum 15 lira zam gelmişti en son gittiğimde toplamda 240 falan verdim ceren hanm doçentliğe hazırlanıyormuş sınavı geçersem ücrette artıcak dedi bide ne yapalım geçmesin diye duaya mı çıkayım bilemedim😂
kcnr Rzemheri hayırlısı artık duruma göre bakacağım faiş fiyat artışı varsa geçerim napim murat beye mi gitsem ümite diyorum ama kararsızım erkek doktorda tercih etmek istemiyordum rahat edemem diye o konuya karar veremedim hala
Rzemheri kcnr Murat beyi hiç duymadım, evet evet öyle bir durumda geçersiniz nasılsa gebeliğin başları henüz ☺️ Ama çok iyiyse belki daha çok memnun kalırsınız Murat beyden 🌺
Ays0 Ebruuu1 şuan 2300 sanırım buradan biri arayıp sormuştu öyle demişler. Benim 2100 olacak daha önce anlaştığımız için
Hilfigertommy 2sy hiç kimseden duymadım malesef. Doktorumuzdan çok memnunuz. Gece gündüz demeden yazabiliyoruz bir de saat kaç olursa olsun gelip ilgileniyor,doğuma da kendisi giriyor diye güvendiğimiz için orayı istedik(dr. Canan çalışkan)
251020 Suathacer hangi doktor acaba? Bende başarı hastanesine gidiyorum, henüz doğumu sormadım . Şuan 16. hafta
[silindi] Yarenfurkan__11 Bugün sordum istanbul esenler medipol uzman doktor sgklı normal doğum 2100 tl dediler sezeryanı bilmiyorum muayne ücretide 145 olmuş nst ücretide ayrı geçen sene doğum yaptığımda 1450 tl vermiştim bu 3. Zamları
ogretmenveanneyim-61 [silindi] hangi doktora gidiyorsunuz ? Bende orada takipliyim normalde Eylül’de zam olacak denilmişti ama şimdiden yapmışlar.
Ervam_123 ilk35 torbalıda da özel tınaztepe hastanesi var orada fiyatlar nedr bilgisi olan var mı acaba önemli orada doğum yapmış ya da yapacak anne adayları bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
13-nurgul Asyaayaz1 bende orada doğum yapicam Allah nasip ederse doktorunuz kim acaba benim ebru coşkun
jasmin001 Ays0 yok hıc duymadım hastane veriyor zaten bıde bez çok önemlı ben hastanenınkını kullandım çok,rahattı eve gelince mesane pedıne geçtim
Ays0 jasmin001 öyle mi ben depent aldım 1 paket. Hastanenin verdiğini bilmiyordum birde 2 gecelik koydum rahat olsun diye bakalım