Hilfigertommy Yarenfurkan__11 İstanbul liv hospital Bahçeşehir doktorum orda. Bugün fiyat aldık. Normal doğum 8000 sezeryan 9000
2sy Hilfigertommy ben de orayi dusunuyorum da doktorum disardan gelecek. Dogum yapan var mi orada bildiginiz memnunlar mi? spinal olunca bu 9 bine ekleniyor herhalde degil mi?
Hilfigertommy 2sy hiç kimseden duymadım malesef. Doktorumuzdan çok memnunuz. Gece gündüz demeden yazabiliyoruz bir de saat kaç olursa olsun gelip ilgileniyor,doğuma da kendisi giriyor diye güvendiğimiz için orayı istedik(dr. Canan çalışkan)
2sy Yelcell sadece doktora 10 bin tl mi vereceksiniz? Benim doktorum da ozel klinikte de sanki o kadar almiyordu ilk dogumda turk tabipler birliginin bi fiyati oluyordu ona gore aliyordu diye hatirliyorum 🤦🏼♀️
Yelcell 2sy evet sadece doktor 10 bin tl😧 doktorlar genelde son anda fiyatı söylüyor değiştirme imkanınız olmuyor
Ozge1123 ogrencianne35 15 gün önce doğum yaptım hayat hastanesinde sezeryan 3950 ödedik zam gelmiş sanırım 🤷♀️
ogrencianne35 Ozge1123 ayın 15 inde arkadaşım doğum yaptı 3750 ödedi doktordan doktora değişiyor olabilir mi bi de benim dediğim fiyat korona testi olmadan 3750 + 200 covid testi +400 ödedik bir gece fazla kaldığım icin
Momy25 BelisMelis41 bende 2 gün önce görüştük izmit medikalle normal 8500 dendi herkese farklı fiyat mı veriyorlar
BelisMelis41 Momy25 sigortaya gore farklı olabılır cunku oyle bıseyler söyluyordu kadın tam bilemedim ama. Onu riske atamazlar bnce
Tugbamete nazlican-93 merhabalar Op.Dr.Emrak Beyan’a gidiyorum ben ilk doğumumda aynı hastanede oldu çok memnun kaldım yine aynı yeri seçtim ama kendi doktorum başka hastaneye geçmiş Emrah beyi önerdiler bizde baya araştırdık çok şanslıymışım ki hem çok ilgili hem çok donanımlı bir doktor riskli gebelik üzerinde uzanlaşmış olması da beni ayrı cezbetti ☺️
Burcuyasa Momy25 Momy25 uuuu çok demişler niçin acaba ? Şehir fakımı var müşteri hizmetlerinden öğrendik ✋🏻
RHMYT Demetslt anladım bende emekli sandığı ile gidiyorum da özel hastane için ayrıca özel sigorta yaptıran arkadaşlar vardı o yüzden sordum.
senaynurbayoglu Gamzeee__ Yeniyol Polatlardaki villaların birinde kendine özel Kliniği de Var Özgür Hocanın .