Nur2198 Iremurs geçen haftalarda epidural sezeryan 6500 olmuş diye duydum 🙄 salı günü sezeryanım var bakalım hayırlısı inşallah öyle değildir
Humeyrasmsk Kızlar ne kadar ucuza sizin orda doğumlar bizim Muğla’da 7 bin tl o yüzden ben kontrollerimi ozelde yaptiriyorum dogum icin devlete gidicem esimde devlette calisiyor zaten
hatice3553 birtriptanesi haklısınız birde özel hastane en ufak bir riskte neden devlete gönderiyor düşünemiyor bunu insanlar
Beyzanuryhnn Esma__ bana küsurat söylemediler doğum olacağı zaman konuşuruz ama bu civarlarda dediler sizin doktorunuz kim
burcu1225 RHMYT Istanbul avrupa yakasi avicena hastanesi sezeryan 2550 tl 3 sezeryan 3050 tl baglatma 1000 tl
Ayse2011 Loveme bende 1 ay önce sordum zorunlu sezeryan 2800 dü ama gültepe avicenna hastanesindeki fiyatı bu semt e göre degişiyormu acaba 🤨
Esmaucar18 yc61ac Esila-05 Yarenfurkan__11 Kocaeli Gebze Merkez Prime Hastanesi normal 3650 sezeryan 3950
Aysenur3 AseLenaMom bende mersinde gidiyorum bizde emniyet personeliyiz kontrollerde indirim oluyor ama doğumlarda olmuyor dediler bize
ogrencianne35 Deletedmom54555 sağ salim doğsun inşallah sağlıkla 💓 siz nerede oturuyorsunuz dr kim acaba merak ettim 😂
Deletedmom54555 ogrencianne35 amin inşallah hepimizin 😍 doktorum Yalçın Gürel . Bursa nilüferde oturuyorum 🤗
Ayse2011 alininannesiii yaaa internet de görmüştüm çok tatlı bir doktor bu kadar uygunmu fiyatı sezeryanda
alininannesiii Ayse2011 evet fiyatlar bu şekilde normal doğum 2000 mecburi sezeryan 2500 isteğe bağlı 2800 ben isteğe bağlı olacağım doktor çok iyi gerçekten
minnakvearas Neslihan52 sakın tamamlayıcı sigorta yaptirmayin diyim ben iptal ettiricem bir halta yaradigi yok allianz in tamamlayici sigortasinin cok sikayetciyim