Elifingoo Tubis2021 Benim de burak hoca aynı fiyatı verdi muanehane açtı yeni ama allah izin verirse doğum orada olacak senin doğumun ne zaman
Emircan Yarenfurkan__11 izmir Özel Ata Sağlık Hastanesi sezeryan normal fark etmeksizin 5 bin epidural desteği olursa normal doğuma ek 600 tl
Elifingoo Tubis2021 ay yaklaşmış allah sağlık sihatle kucağına almayı nasip etsin kolay geçsin doğumun insallah.. Benim aralık sonu peki doğum ’dan sonra unutmazsan bildirir misin hastane ile alakalı görüşünü bende merak ediyorum çünkü
Tubis2021 Elifingoo senin daha çokmuş yahu ama zaman çabuk geçiyor İnan anlamıyorsun :) Benim ablam ve kuzenlerim o hastanede doğum yaptı ama üzerinden zaman geçti tabi şimdiki haliyle aralarında fark vardır illaki . Doğumdan sonra inşallah anlatırım izlenimlerimi sana da fikir olur
Hatice0212 Cennet-polat Denizli’de hangi hastane ve doktora gidiyosunuz acaba memnun musunuz doktorunuzdan
Cennet-polat Hatice0212 Egekent suna yazıcı doktorum benim iyi bı doktor ama biraz ilgisi çok yok sanki ya özel sağlıkta Ayşe seçil özban var bayan olarak o iyi denipolde de Semih mun var oda tatlı bı doktor özel olunca bı çoğu ilgili hasantalat satogluda goruncemin doktoruydu oda çok iyi diyordu bunlardan secebilirsin erkek kız ayirmiyorsan bence Semih mun denipol Kizsada Ayşe seçil özban daha iyi ☺️
RHMYT Demetslt anladım bende emekli sandığı ile gidiyorum da özel hastane için ayrıca özel sigorta yaptıran arkadaşlar vardı o yüzden sordum.
Tuba_2013 VeraVrea dün aradım sordum sigortalı sezeryan 5000 sigorta yoksa 80000binmis 🙈hangi Dr gidiyorsunuz acaba
Dilara-ebe Kurtköy ersoy hastanesi normal doğum 3250 Sezeryan 3500 Kamu personeline indirim yapılıyor
Tuba_2013 VeraVrea bende çarsamba günü gideceğim tayyar bey varmış ona ilkkez gideceğim İnş memnun kalırım hastane nasıl acaba
VeraVrea Tuba_2013 her sey standart, abartılı otel gibi değil, çalısanlar saygılı.. çok normal böyle ben memnunum. Yeditepeye gidiyordum muayenesi 550 lira, her seyi çok özenli çok ilgili ama ebe hemsirenin üslubu yüzünden bıraktım 27. Haftada
Deletedmom54555 ogrencianne35 ben özel muayenehaneye gidiyorum doktorum bütün özel hastanelerle anlaşması varmış tercihi bize bırakır muhtemelen . Ama anlattığınıza göre doruk pek iyi değil o zaman 🤔 hayat hastanesi hiç düşünmemiştim aklımda olsun söyledikleriniz teşekkür ederim 🙏🏻😍😍
ogrencianne35 Deletedmom54555 rica ederim ebemiz harika biriydi sezeryan doğum yaptım çok ilgilendi benimle de kızımla da ameliyat ekibi de harikaydı 2 gece kaldım hastane de bütün personel hemşire hepsi gerçekten çok nazik kibar ve ilgiliydi aklinizda olsun 🖤
rosatue Deletedmom54555 Ben başta Çekirge doruk düşünüyordum. Oranın doktoru ile 3900, dışarıdan doktorlarda fiyat farklı oluyor benim doktorumla 5000di. Fakat hastaneye bir gidip görüşeyim dedim. İyi ki gitmişim Sigorta hastanesi gibi çok kalabalık. Doğumhaneler dolu olduğu için bekletilen gebeler duydum ve vazgeçtim. Jimerde doğum yapacağım. Size de Çekirge doruku bu Pandemi döneminde tavsiye etmem. Eskisi gibi değil