Deletedmom54555 benden size tavsiye doruk hastanesinin önünden bile geçmeyin.
33 haftaya kadar orda takibim yapıldı ve yapan dr doçent ti. ufak bir sorun yaşandı yani ben dışarda 30 dk bekledim randevu saati geldi geçti eşim de sinir oldu kapısını çaldı eşimi de alacakmisiniz ddi sadece kapıyı açmadı bu arada içeri giren bayanlar 40 dakika odada kaldı eşim öyle yapınca onlar hemen cıktı beni çağırdılar içeri daha sandalyeye oturmadan doğumunu yaptırmayacağım ddi ve o haftaya kadar erken doğum riskim olduğunu söyledi aylarca iğne vuruldum yattım ben. ya ben o stresle doğumum başlasaydı napacakti acaba muayene edeyim diyor bi de pişkin pişkin. tabiki olmadan çıktım muayene ücretini de geri aldım. hemen embiye hanimi aradık sağ olsun gelin müsaitim ddi gittik ve dogumumu hayat hastanesinde yaptım o kadar memnun kaldım ki anlatamam .
çocuk doktoru önerdiler diye kızımı 1 ay kontrolüne doruk hastanesine götürdük sabah 9.30 a randevu alıyoruz ki beklememek icinn9 da hastane de oluyorum sistem yok doktor odada parayı ve tc no vereyim muayene olup gidelim bebek küçük diyorum yapamayız sizden önce 3 kişi var diyorlar ben niye randevu alıyorum o zaman sistem yok diye randevu saatimde zaten giremicez hemen çıktık hayat hastanesind3 de randevumuz duruyordu gittik ordaki çocuk doktoru için zaten embiye hoca da çok iyi ona devam et demişti çocuk dr ayşegül ersoy ne zaman mesaj atsam ayşegül hanıma soru sorsam cevap veriyor muayene gittiğimiz de de herşeyi soruyor benim sormama fırsat kalmadan herşeyi anlatıyor sag olsun
doruk hastanesi en büyük pişmanlığım hele o doktora güvenip başka doktora danismamam en büyük aptalligim