Ilkayy Biranneadayiiii orası öyle tabi ama insanın kafasına takılıyor doğuma 100 gün var diyor program 😂
Ilkayy hanimhanimcik ekim sonu doğum diyor doktor. Hesapladığım zaman ay var doğuma 6 aylık olmam gerekiyor. Ama her yerde farklı şeyler yazıyor ☺️
Klycesr Ilkayy 25*7=175 , 175+5=180 günlük hamilesiniz. Aya çevirmek için 180/30= 6 ay yani 180 günü tamamladığınız için 6 aylık hamilesiniz bundan sonra 7 . Aydan gün almaya başlayacaksınız 😊 15 gün sonra 6,5 aylık hamile olacaksınız. 🥰
Merve2Asel BEnde haftayı aya vurmayı anlamıyorum adet tarihim 15 Ocak Doğum Ekim 22 çıkıyor 40 hafta olarak hesapta her ayın 15inde ben ay dolduruyorum işte
ballisiyavrum Ilkayy benimde 29ocak son adet tarihim.6.ayı doldurup 7.aydan gün alıyorsun canım.bende 6aylığım diyorum 27haftada 6bıçuk derim😁.ekim 22doğum diyor drum.
[silindi] Nazlican1994 peki ya ben? 17+3 4.ayım bitiyor mu daha içinde miyim bende sürekli karıştırıyorum bunu ya 🙄🙈
Busra333 Ilkayy tam 6 aylıksın canım 25 hafta 5 ay 25 gün sen +5sin zaten 6 aylık oldun tam 5 bitti altı oldu. Dolu dolu 😍 7 ye doğru günler almaya başlayacaksın
Hazella Ilkayy yas hesabi gibi dusunun doldurdugumuz yasi soyluyoruz ya simdi 6 aylik oluyosun ama 7. Ayin icindesin soranlara 7. Aya girdik diyin aman bosverin insanlarda surekli soruyo valla bende soylerken bi dusunuyorum neydi acaba diye😂