Ilkayy Kızlar ben 25+5 oldum. Yani 6 aylık şimdi ben 6 aylığı doldurup 7 aylıktan mı gün almış oldum yoksa 7 aylığa daha yeni girip 6 aylığımı doldurcam insanlar farklı söylüyor takvim farklı beni aydınlatın lütfen
Sevgiinur Ilkayy normal bebegin dünyaya gelmesi 38+5 haftalık yani tamı tamına 9 aylıktır. 40 . Haftaya geldigi zaman 9 ay 10 günlük olarak hesaplanır canım benim
[silindi] Nazlican1994 peki ya ben? 17+3 4.ayım bitiyor mu daha içinde miyim bende sürekli karıştırıyorum bunu ya 🙄🙈
Ilkayy Sali3 kafam Allak bullak valalh ya herkes farklı söylüyor takvimler bile farklı. Milet soruyor kaç aylık diyor haftaısnı söylüyorum anlamıyorlar kaç aylık yani diyolar bende bilmiyorum. Şukadar haftalık işte diyorum 😂😂
Biranneadayiiii Googleye tam kaç günlük olduğunuzu yazın misal 168 günlük gebelik kaç aydır diye direk çıkıyor zaten ben öyle bakıyorum çokta kolay oluyor 🤗
Ilkayy Biranneadayiiii yazdım 6 aylık yazıyor 😂 ama 6 aylığı doldurmuş mu oluyorum yoksa daha yeni mi doldurcam onu anlamıyorum
Biranneadayiiii Yada haftanizi yazın direk 25 haftalık gebelik kaç aylıktır diye öyle dahada kolay direk yazı çıkıyor önünüze :)) ben 25 haftalığım mesela 5 ay 25 günlüktür diyor yani 5 gün sonra tam 6 ay dolucak sonra 7den gün almaya baslicam öyle yani :)
Ilkayy Biranneadayiiii 25+5 yazdım 6 aylık yazıyor ama işte 6 aylık dolmuş mu oluyor yoksa yeni mi dolcak onu çözemiyorum ☺️
Sadece_anne Ilkayy Evet hanımefendi yazmis 6 bitti 7. Ayın icerisindesiniz. Bende 23+0 mesela 5 bitti 6. Ayi bitiriyorum
Akrepbebek Ilkayy 27 de 7 aylik oluyorsun.Eger yanlışım varsa düzeltirler kizlar. 6. Ay bitmek üzere 7.aydan gün alıyorsunuz.
Klycesr Ilkayy 25*7=175 , 175+5=180 günlük hamilesiniz. Aya çevirmek için 180/30= 6 ay yani 180 günü tamamladığınız için 6 aylık hamilesiniz bundan sonra 7 . Aydan gün almaya başlayacaksınız 😊 15 gün sonra 6,5 aylık hamile olacaksınız. 🥰
Ilkayy Biranneadayiiii orası öyle tabi ama insanın kafasına takılıyor doğuma 100 gün var diyor program 😂