Eda115354 Ilkayy o kramplar çok kötü yaa 🥺beypazarı maden suyu için magnezyum oranı iyi olduğundan kramplara ve kemik ağrılarına iyi geliyor. Yine doktorunuza da söyleyin tahlil bakabilir.
Lamia53 Ilkayy bu gece de oldu yok böyle bi acı🤦♀️ bi daha olursa yapıcam magnezyum kullandigim halde geçmedi
Elsu26 Ilkayy bana çocukluğumdan beri olur kramp girdiği zaman ayağımı yukarı kaldırım parmaklarımı açıp kapatıyorum geçiyor bazende geçmiyor 😂 o zaman eşim masaj yapıyor
Cennet-polat Ilkayy yataktaktan kalksam o aciyle direk busefer kasığıma karnıma kirap girer 😁😁35+3 dönüşler kaplumbağa hizindan daha yavaş halde 😁
Goxun Ilkayy uyurken giriyor hep kramp her gece uykudan uyanmaktan bıktımmm :( ayağa kalkmafan bi uyku bölünmeden bi çözüm olsa keşkeee :())
Eda115354 Ilkayy bende çok etkili olmuştu ama beypazarınınki belki sizde daha fazla ihtiyacınız vardır magnezyuma ilaç şart gibi o zaman
nuku_mom Bende çok sık yaşıyordum bu kramp ağrılarını ama günde mutlaka en az 1 soda içmeye başladım düzenli olarak sonrasında çok şükür geçti deneyebilirsiniz
Egekusumm Ilkayy bana da şimdiye kadar 3 kere oldu uykuda. Eşimi uyandırıyorum bacağımı havaya uzatıyorum eşim ayak tabanımdan bastırıyor (umarım anlatabilmişimdir, hani futbolculara falan da yaparlar ya görmüşsünüzdür) biraz da masaj yapıyor geçiyor.