Minik_kalplim_ Kızlar belki saçma gelecek ama ayak tırnaklarınızı nasıl kesiyorsunuz 🤦🏻♀️Ne eğilebiliyorum ne ayağımı kndime çekebiliyorum 🤷🏻♀️Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Alone Minik_kalplim_ valla cnm bende yapamadım pedikür e gittim en son iyiki de gitmişim boşa kendimi yoruyormuşum koca göbeemle cnm çıkıyordu
Minik_kalplim_ Burcu_NFUE anladım eşimiz halledecek yine 😂 biz bunuda yapamıycaz 😂😂kız korkuyorum doğumdan snra alışknlık olacaz yine eşimize yptırcaz yada hiç eğilmeyecez bi daha 😂🤣😂🤣
Burcu_NFUE Minik_kalplim_ rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin destekçim en büyük dağım dayanağım ☺️❤️
Nuray-5886 Şimdilik zor güç kendim yapıyorum ama bi kaç hafta sonra muhtemelen kocam yapıyor olucak nefes almak bile güç gerektiriyor
Minik_kalplim_ Nuray-5886 ya nefesi bırak 😂ne bn ayağıma eğilebiliyorum ne ayağım bana geliyor 32.haftaya gircem sen kaç haftalıksın ?
Nuray-5886 Minik_kalplim_ aynı canım bende 32 haftalık 😂 bi kestiğim zaman yarım saat bekleme yapıyorum 😅😅
Happyturuncu Minik_kalplim_ vala yatağımın üzerine büyükçe bir örtü serdim bağdaş kırıyormuş gibi oturdum biraz zor oldu ama eğri meğri kestim :)
Nelmali Minik_kalplim_ hala kendim kesebiliyorum eskiden ayağımı yüzüme kadar kaldırabiliyordum şimdi göğsüme kadar gelebiliyor 😂 ilerleyen zamanlarda eşimden yardım alırım 😅