Eagil çok sağolun Allah razı olsun ❤️ evet 11 den 2 ye kadar çektiğim sancı en üst seviyedeydi öncesi 3 dakka da bir geliyordu ve dayanabiliyordum geçicek diyerek o bir dakka sıkabiliyordum dişimi ama son 3 saat biraz zordu ölüyorum sandım ama o da nasıl geçti anlamadım o anın geçeceğine inandırmalı insan kendini ve doğum ciddi anlamda sabır işi sabırlı biriyseniz başarmak için hiç bi engeliniz olmaz epidurale gelince ben doğumdan önce biraz araştırmıştım ve önyargılıydım ki hala öyleyim bana mantıklı gelmiyor epidural ben sancı çekmeden doğuramam gibime geliyor bi kaç bişey daha da duymuştum epidural hakkında sancı hissetmediğiniz için ıkınmayı gerçekleştiremeyenler çocuğun kafasının sıkışmasına sebeb oluyormuş falan filan bu yüzden sancımın doruk noktasında bile diyemedim epidural diye hatta bi ara bi iğne yaptılar bana sancın hafiflicek dediler ıkınmam çok kuvvetlendiği ve ıkınmamam gereken yerde o an bile aklım çıktı yoksa epidural mi yapıyosunuz diye yok dediler tabi buda tercih meselesi