Asellduruu Merve1996 1 dakika ya düşünce Allah korusun yolda doğurma bide ben mi yanlış anladım sancını evde mi 1 dakkaya düşür dedi 🤭❤️ Neyse sakinliğini hiç bozma bir dakka olmasa da 3 dakka da bir gelince git doktora ne olur ne olmaz ve sancılar vurduğunda yürü çömel kalk ama yerinde durma açılmanı kolaylaştırır rabbim sağlıkla kurtarsın inşaallah 🙏 ve hurma yemeye başla bol da su iç hayırlı haberlerini bize de vermeyi unutma 😍
Merve1996 Asellduruu doktor ntsye bagladi acilmada az olunca düzensiz sancim geliyordu.5 10 dakikaya bir gidebilirsin dedi 40 saniye bir sancin olursa gel dedi ama tabiki sabit 1 dakikaya bi olursa sandim gidicez.Ama 1 dakika ya suruyor ya surmuyor sanci geciyor Normale donuyom eger gecmeyip devamli agrin olirsa dogum olur diyorlar hayirlisi bakalim 😊 Allah yardimcimiz olsun
YaseminAlbayrakErkmen Asellduruu o kadar güzel anlatmışsınız ki , gözlerim dolmaktan öteye geçti 🙈 Allahım kimsenın kucagını boş bırakmasın, herkese sağlıklı sihhatli eksiksiz noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin. Bende 38.haftamdayım heyecanla beklıyorum oğluşumu ☺️
Asellduruu YaseminAlbayrakErkmen aminn belki de burda birbirimize ettiğimiz dualar kolaylaştırır işimizi rabbim sağlıkla kavuşmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tüm annelere 🙏❤️
Asellduruu Eliff__bebegim hiç korkmayın bu mucizeye şahit olduktan sonra herşeye değdiğine inanın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere de kolay bi doğumunuz olsun inşaallah 🙏😍
Asellduruu AcemiAnne91 bende güzel doğum hikayeleri okudukça rahatlar hadi artık doğurayım derdim ne kadar içten istediysem hikayemi yazma sırası bana geldi ve çok şükür pozitif bi doğumum olunca yazmak daha bi hevesli oldu rabbim herkese nasip etsin dualarınız içinde çok sağolun 🙏😍
aren6161 Asellduruu masallah negusell bir dogum olmuss gozunuzaydinn 28.haftam ve sabirsizlikla bekliyrm ozmanlarimi insallah normal dogum nasipolur diye dua ediyorum okudukca bole gusel dogumpar daha cok meraklaniyor ve istiyorum ama nasip kismet tabiki hayirlisini nasip etsin rabbm saglikla kucagimiza alalimda gerisi muhim deil tabiki gonul isterki normalolsun ama nasip dogum isi saglicakla buyutun yavrunuzu sizde bizlere dua edin bu gusel duyguyu yasayalim bizde🙏🏻🤗😌❤️
Asellduruu aren6161 inşaallah en güzel duygular rabbim nasip etsin sizlere de en güzel zamanlar 20 li haftalar inanın o dönemler daha çabuk geçiyor sona yaklaştıkçaysa zaman geçmiyor o yüzden tadını çıkartın bide alışverişlerinizi tamamlayın derim son haftalarda daha çabuk yoruluyorsunuz biraz daha zor oluyor rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏❤️
Asellduruu Merve1996 he tamam ben sancı aralıkları bir dakka da bire düşünce gidiceksiniz sandım evet sancı süreleri de gittikçe uzucaktır hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşun inşaalllah 🙏
Zls Merhaba birşey sormak istiyorum 16 hazırlansa adet oldum 21 de bitti 3 gün önce az az leke geldi 2 gün sürdü bugün de kanamam var bana yardımcı olun lütfen :( adetime 11 gün var
Asellduruu Zls bi doktora gözükün derim sizi bu kadar endişelendiren bi kanamanız varsa hiç beklemeyin
deletedmom734 Asellduruu 💙💚💛❤💜💖💙💚💛❤💜💖çoook teşekkür ederim Yeni doğum yapan anne günahlarından arınmış annesinden yeni doğmuş gibi olmuştur ismim mehtap lütfen banada dua edin sağ salim kolayca bebeğimi kucağıma alayım ♡♡♡♡♡♡
Asellduruu deletedmom734 ederim tabi benim bütün annelere duam sizde doğum anında bizlere dua edin evlatlarımızı sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütelim inşaallah 🙏❤️
Baysalcennet Asellduruu çok güzel Anlatmissiniz duygularınız inanın güç verdi Allah bizede kolay doğumlar nasip etsin Allah analı babalı büyütsün😚😊
Asellduruu Baysalcennet aminn Allah razı olsun korkularımızı aşarsak başaramıcağız bişey yok biz kadınlar yaradılış olarak öyle mükemmel yaratılmışız ki rabbimize ne kadar şükretsek az rabbim size de kolayca sağlıklı bir doğum nasip etsin inşaallah 🙏❤️
Eagil Masallah allahim size bagislasin gozunuz aydin.o zaman siz aktif olarak 2-3 saat sanci cekmissiniz sanirim ondan oncesi dayanilabilir seviyedemis .epidural almayı dusunmediniz mi
Asellduruu Eagil çok sağolun Allah razı olsun ❤️ evet 11 den 2 ye kadar çektiğim sancı en üst seviyedeydi öncesi 3 dakka da bir geliyordu ve dayanabiliyordum geçicek diyerek o bir dakka sıkabiliyordum dişimi ama son 3 saat biraz zordu ölüyorum sandım ama o da nasıl geçti anlamadım o anın geçeceğine inandırmalı insan kendini ve doğum ciddi anlamda sabır işi sabırlı biriyseniz başarmak için hiç bi engeliniz olmaz epidurale gelince ben doğumdan önce biraz araştırmıştım ve önyargılıydım ki hala öyleyim bana mantıklı gelmiyor epidural ben sancı çekmeden doğuramam gibime geliyor bi kaç bişey daha da duymuştum epidural hakkında sancı hissetmediğiniz için ıkınmayı gerçekleştiremeyenler çocuğun kafasının sıkışmasına sebeb oluyormuş falan filan bu yüzden sancımın doruk noktasında bile diyemedim epidural diye hatta bi ara bi iğne yaptılar bana sancın hafiflicek dediler ıkınmam çok kuvvetlendiği ve ıkınmamam gereken yerde o an bile aklım çıktı yoksa epidural mi yapıyosunuz diye yok dediler tabi buda tercih meselesi
Bulutalazinannesi Asellduruu nedense okudukça ağlayasım geliyor. Şimdiden böyleyse doğurduğum da nasıl olur bilmem. Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olur. Darısı hayırlısı ile başımıza olur inşallah
Asellduruu Bulutalazinannesi amin inşaallah kolay doğumlarınız olsun sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah 🙏❤️ Ağlama hallerini asıl doğduğunda yaşıyorsunuz ben uyuduğunda resimlerine bakıp ağlamıştım ilk gün annelik delilik bence 🙈😇
Zynpmsb Asellduruu Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı uzun ömrü olsun inşallah🤗 Çok güzel yazmışsınız. Duygulandım😢☺️ İnşallah bize de normal doğumu nasip eder Rabbim🤲🏻
tansudipi38 Maşallah size sağlıkla büyütün inşallah yavrunu zu. Rabbim bizlbizlere de nasip etsin inşallah
aren6161 Asellduruu amin cok saolun allah raziiolsun son uc haftaya kadar calisacagim nasipse ee alisveris=maddiyat eylul basi yapabilecegim alisverisi insallah skntisiz yapabiliriz