ZeynepKurt35 3 kademeli anne yani besigi İnternet üzerinden indirimli nerden alabilirim. Tavsiye edermisiniz anneler
Haticeerez ZeynepKurt35 instagramdan bebemsi sayfasından aldim ben cibinlik nevresim takımı dahil 900 lira
Mavi87 ZeynepKurt35 heyner alabilirsiniz çok güzel. 3 kademeli. Google da heyner anne yanı beşik diye aratın en uygunu filtrelenir zaten. Trendyolda 650 civarı galiba https://m.trendyol.com/heyner/ahsap-besik-anne-yani-besik-sallanir-besik-organik-60x120-uyku-setsiz-ve-yataksiz-bos-besik-p-36385246?boutiqueId=573954&merchantId=108631&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:mobilya_z:yatak-oda-mobilyasi_t:pla_smart_shopping&gclid=Cj0KCQjw0emHBhC1ARIsAL1QGNekOO0zxdj2Z1cRnhogUEThlqU3QPb02HrYyQH8GkmRJRHZSZ5Nl0UaApIeEALw_wcB
ZeynepKurt35 Haticeerez yenimi aldiniz peki görüntü olarak kullanış olarak. Nasıl kurulumu felan zormu
ZeynepKurt35 milena11 bende almak istiyorum ama gecen hepsiburada 750 tlydi 3 kademeli sallanir 60×120 ondanmi acaba sizin aldığınız da
milena11 ZeynepKurt35 bebeğin odasını post paylaşmıştım ona etiketlicem seni bak çok sık indirime giriyor vaktin varsa bekle
Haticeerez ZeynepKurt35 evet yeni aldim ve çok memnunum kurulumunu kendimiz yaptık basta zorlandık ama sonra bize video yolladılar onun sayesinde hemen hallettik
Mavi87 ZeynepKurt35 evet canım bu uyku setsiz hali. Ben ayrıca yatak vs aldım. Zaten ilk 1 sene yorgan yastık kullanılmadığı için bu şekilde boş tercih etmiştim. Ama uyku setli olanlarıda var
ZeynepKurt35 Mavi87 iste 750 tlye gelmisti hepsiburada ama almamıştım gerci indirimi kaçırdım suan 850 tl
emiras59 Ahşap değil de beyaz varsa bende link alabilirim Meltem Smart bambino istiyordum ama çok pahalı ☹️
Dilara-ebe ZeynepKurt35 evet anne yani değildi,sepet beşik ama klasik sepet beşikler gibi küçük değil 430 a almistim