Oykum_pinar38 Gece 12 itibari ile tam 34 haftalık olcaz kızımla bu ikinci doğumum ilk doğumum da sezaryendi o yüzden doktorum 23 ağustosa doğum tarihi verdi son 30 yani 💞ayy sanki ilk defa doğuracakmış gibiyim nasıl heyecanlıyım korku da var
Elif5361 Oykum_pinar38 37+4 oluyoruz son 16 😄Normal doğum olacağı için hiiiiiç belli olmazzzz doktorum tahmini 8 ağustos verdi 😂
Esmente29 Oykum_pinar38 bende yarın 34+6 oluyorum kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bana daha gün verilmedi sezeryan olcam
Oykum_pinar38 Esmente29 doktorum biraz aceleci biri istersen 15 ağustosta alalım dedi yok dedim 38 dolsun bari
Asyamira Oykum_pinar38 00.00 itibari ile 18 kalıcak 37+3 olucaz 🥺 sabah randevumuz var, muhtemelen sezaryen için gün alıcaz….. Aşırı tedirginim korkuyorum heyecanlanıyorum ama bir yandan da artık doğsun istiyorum artık 😒🙏
Oykum_pinar38 Asyamira yaa aynen öyle bende korkuyorum aslında ben gebeliği de çok sevdiğim için Bi yandan da hep gebe kalmak istiyorum 😂😂
Seminn Bu gece 38. Haftaya giriyoruz bizde pazartesi veya salı çatı muayenesi ve kontrol var heyecanla bekliyorum
Kbra_em Oykum_pinar38 bizde 32 haftalığız ağustos bası gidicez kontrole 33 olucaz bende merak ediyorum biran önce gün verse diye :)
Esmente29 Oykum_pinar38 hayırla sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏 bende hem daha dursun istiyorum hem de doğsun istiyorum zaman geçmek bilmiyor günü saati belli olsa belki geçer de o da belli değil bakalım yarın belki gün verir hayırlısıyla
Asyamira Oykum_pinar38 Ya bende çok sevdim ilk gebeliğim, çok zorlamadı ama bu aralar artık dayanılmaz oluyo yavaş yavaş 😂