Hayırlı akşamlar güzel anneler. Hamileliğimin en başından beridir happymomda dolanıyorum. Sürekli doğum hikayeleri okurdum. Hamzamla bugün 14.günümüz anca fırsat bulup yazabildim☺️ Bizim hikayemiz şöyle oldu 7 temmuz günü tam 38.haftada kontrolüm vardı gittik doktorum bir tur kordon dolanması olduğunu söyledi ama normal doğuma engel değildi çatı muayenesi olmustum(korkulacak hiç birşey yok) gayet müsaitti çatımda bol yürüyüş yapmaya çalışıyordum o gün nst’de kalp atısları biraz yavas cıkmıstı doktorum bebek hareketlerini cok iyi takip et demişti gerçektende gözüm kulağım karnımdaydı. 38+2′de sabah namaza kalktım o günde öyle erkenden uyumus dinlenmiştim ki hep dua ediyordum inşaAllah doğuracagım gün bol uyumus dinlenmiş olurum diye kabul oldu aksam 8′de uyuyakalmıstım sabah namazı kıldıktan sonra uzandım bi anda bi sıcaklık geldi çatı muayenesi oldugum için kanaman olabilir demişti doktorum öyle sandım ayaga kalktıgımda bacaklarımdan asagıya su aktı😁suyum patlamış hemen hazırlandık hastaneye gittik ebe hanım baktı 2 cm acıklık vardı doktoruma haber verildi zaten sabah oldugu için gelecekti hemen ama ne sancım vardı ne baska bişey hiç ağrım bile yoktu. Doktorum geldi baktı suni sancı verelim dedi hemsireler geldi serumu bagladılar o sırada baska birisi doğum için geldi ebe hanımda tevafuk anneme nst’de bebek kalş atısları düsmez ama yinede 100′ün altına inerse hemen haber verin ben geliyorum hemen dedi daha damar yolumdan cok az suni sancı gider gitmez bebeğimin kalp atısları 50′lere düstü annemle ben sok olduk hemen cagırdık ebeleri acil doktorumu aradılar suniyi kapattılar doktorum geldi ve kordondan dolayı sıkısma oldugundan acil sezeryana indirilmeye karar verildi bebeğimin kalp atısları cok düzensizdi. O kadar gerildim ki bi an ağlayamadım bile hemşirelerin birisi bone takıyor diğeri maske birisi oksijen maskesi takıyor bana ben şok olmustum. Ameliyathaneye indik doktorum karsıladı o kadar hızlılardı ki anlamadım bile spinal için iğneyi hazırladılar hiç bişey hissetmedim emin olun damar yolu açtırmak daha zor benim için bacaklarım hemen uyustu direk basladılar 10-15 dk sürmeden güzel oğlumun sesini duydum🥺Allah’ım isteyen herkese nasip etsin hepiniz sağlıkla kucagınıza alın inşaAllaah🤍 daha sonra bende bi 20 dk içerisinde cıktım o kadar hızlı gelişti ki herşey. Eşimde bankada calısıyor kasa anahtarı bizdeydi ebe hanım normal doğum olduğu için 8-10 saate doğurursun anca demişti kasa anahtarını bırakayım hemen geleyim madem öyleyse dedi oda eşim gitti gider gitmez beni acil sezeryana aldılar bi yandan ona haber vermeye calısıyor annemler o beni arıyor sakın ben gelmeden doğurma diyor😁 öyle böyle derken çok hızlı geçti ama öyle korkulacak birşey yokmuş beni çok korkutmuşlardı doğumun her türlüsünden. İlk ayağa kalkışta öyle çok çok acımadı dikişler biraz yanıyor sadece ama emin olun hemen toparlanıyorsunuz. Bu arada meğerse benim haylaz oğlum öyle hareketlenmiş ki karnımda boynuna bir tur aynı zamanda çapraz kolunun altından sırtından tamamen kordon dolanması olmuş bu yüzden aşağıya inememiş ve oksijeni kesilmiş Allah’a sonsuz şükürler olsun bir sıkıntı olmadan doğumu gerçekleşti. Bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım. Helal edin hakkınızı biraz uzun oldu ☺️🤍Rabbim hepinize evlatlarıınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin💐💐
38+2’de gelen Hamza’m🤍normal başlayıp sezeryana dönen pozitif hikayem😁
12oe sağlıkla büyüsün 🍀💙
Happyturuncu Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤍☺️
Gözünüz aydın olsun inşallah rabbim saglıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 darısı ben ve diğerlerine 🙏 bende sezeryan olacam 6 agustosta inşallah
12oe Allah anali babali büyütsün bas agriniz oldumu?
Nuraybakay Allah razı olsun ☺️ Az kalmış sizinde emin olun hemencecik geçecek Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Betullll99 çok teşekkür ederm Allah razı olsun. Hayır çok şükür olmadı bende en çok ondan korkuyordum o yüzden gönlünüzü ferah tutun sizde. Sıvı tüketmenize izin verdiklerinde sade kahve tüketebilirsiniz ben sadece 2 bardak içebildim kahve
12oe bende 8 temmuzda dogum yaptım 4 gündür bas ağrısı çekiyorum bugun5.gün daha iyiyim
Çıldırtıcı bi sekildeydi uskufra ağrı acilde sabah aksam serum yemeyle gecti cok şükür
Betullll99 anladım inşaAllah çabuk geçer. Doktorum bana bitter çikolata ve kahve önermişti emzirmektenmidir bilmiyorum ama zaten öyle acıkıyorum ki sürekli bir çikolata yiyorum. Bebeğinizle beraber ilgilenebiliyor musunuz nasıl hissediyorsunuz kendinizi umarım bolca dinlenebiliyorsunuzdur
12oe dinleniyorum şükür minigim emip uyuyor sürekli eziyeti yok sonrasinda duydum bende kahve ve bitter çikolatayı en bastan yapsaydim belki bu kadar olmazdı
Betullll99 evet olabilir çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda geçer inşaAllah
12oe yaa Rabbin analı babalı buyutsun cok sukur sag saglım kucagınıza almışsınız darısı bizlerin basına. Salı gunu dogumum var benımde korkular basladı hafiften ☺️
1anne-2bebek hiç korkmayın Allahın izniyle cok cabuk bitiyor. Gönlünüzü içinizi ferah tutun. Hele benim acı eşiğim düşüktür bide☺️
12oe Sağlıkla büyüsün 🤲🏻 Allah analı babalı büyütsün 😊🤲🏻