MinikKalbimmmm Kızlar 36-37. Haftalarda çatı ağrısı yaşayan var mı. Doğum yakın zamanda başlayacak demek mi oluyo ne demek oluyo bu😬🙈 ya da bebeğin kanala girdiğinin bi işareti mi acaba?
Gul-42 MinikKalbimmmm çatı neresı tam olarak bn bılmıorumda ne oldugunuda bılmıorum bnm belım sağı aşırı kotu adım zor atıorum
Alyaesmaa MinikKalbimmmm Benim 25haftalarda başladı🤦🏻♀️ Hala oluyor 32 haftayım çatım ayrılıyormuş gibi sanki
mom- 36 hafta benimde var vajina kemiği aşırı ağrı yapıyor bu son zamanlar doktor 37 çatıya bakacak burda okuduğum hikayelerden dolayı korkuyorum açıkçası 😔
Zero2344 mom- kesinlikle korkma canım herkes abartıyor 1 dk bile sürmüyor sadece parmakla kontrol yapıyor o kadar
MinikKalbimmmm mom- çatı muayenesi yaptırdım ben korkmayın o konuda. Ama bu ağrı hakkında hiçbi fikrim yok🙈
Mavi87 mom- canım korkma. Apaçık yazayım sana. 2 parmağını vajinana muayene için sokuyor sonra o parmağını çeviriyor. Kenarlardaki kemikleri kontrol amaçlı. Bu kadarcık
Gul-42 MinikKalbimmmm 30. Hafta yetemıorum kendıme aglıorum hep yanı böle bırıne muhtaçmışım gıbı oluyor kalkamıorum 😔
fatmakolay Alyaesmaa aynen benimde öyle 26 da falan başladı 32deyim halen devam ediyor magnezyum alıyorum ama çok az hafifletiyor geçmiyor ağrı
MinikKalbimmmm Gul-42 inan bende yapamıyorum. Herkeste farklı işte. Bel ağrım çok şükür olmadı ama 37. Haftamdayım ayaklarımdaki ödem yürütmüyo🤦♀️
Gul-42 MinikKalbimmmm ayakarım 37 nodan 39 oldu ellerımde öyle kütük gıbı şiş hıc bsy gıyemıorum Allahtan yaz gunude terlıkle gezıorum
MinikKalbimmmm Nihal60 nette okuduğumda şişlik de olabilir yazıyo. Annem hemşire ona sordum bu haftalarda normal bolca uzanıp dinlen dedi
Nihal60 MinikKalbimmmm 36+3 artık çok zorlaştı günler yoksa bebek aşağıya mı indi diye düşünüyorum haftaya kontrolüm var hayırlısı bakalım teşekkürler canım 😍
MinikKalbimmmm Nihal60 benim kızım doğum pozisyonundaydı zaten ama bu ağrılardan sonra acaba kanala mı girdi diye düşündüm belkide öyledir minnoşlar kanala giriyodur😍hayırla sağlıkla gelsinler inş🤲🏻
Nihal60 MinikKalbimmmm benim ilk hamileliğim yabancı kalıyorum bu konularda ama hareket leri iyi doğum yaklaşınca çok hareket etmiyor diyorlar İnşallah sağlıkla gelirler 🥰