mervedemirkol Merhaba anneler epidural dogum yapan var mı? Ben de istedim benimki de her şey yolunda gider normal dogum olursa epidurale olacak. Olanlardan fikirler bekliyorum teşekkür ederim. 🥰
btuban mervedemirkol bende merak ediyorum, yakın zamanda bir post açılmıştı epidural olan kişinin çok güzel geçmişti inş hepimizin kolaylıklarla sağlıkla geçer
BusraUras mervedemirkol @btuban o benim galiba 😊 Ben epidural ile normal doğum yaptım kızlar. Allahıma binlerce şükür çok rahat bir doğum oldu. 10cm açıklıkla girdim doğumhaneye 1.5cm dikişim var sadece. Bebişim 3600doğdu. Merak ettikletiniz neler? Cevaplayayım. @Mlhameliha
Minamm-0666 BusraUras merhaba benimde ikinci doğumum olacak epidural düşünüyorum inşallah. Epidurali aldıktan sonra ıkınmanız oldu mu? Sancının tamamını mı yok ediyor? Korkum hiç bir şey hissetmeyip ıkınamamak 😕
mervedemirkol BusraUras Benim de ilk dogumum olacak inşallah çarşamba günü 40 bitiyor 🥰 inş kolay geçer korkuyorum diye tercih ettim bende yalnızım yurt dışında yaşıyorum. Dikiş atılırken hissediliyor mu mesela aşagıya kesi atılırken ondan da korkuyorum 😁
veraninannesi1634 BusraUras epidural nasıl bir şey İğne yapıp uyuşturuyorlar mı yoksa onurgaya birşeymi takılıyor? Ve en mnemlisi acıtıyormu çok😬
Akrepbebek mervedemirkol ben epidural doğum yaptım.tavsiye ederim . Bu doğumumda tekrar epidural yapacağım. Ağrılar da kişiden kişiye değişiyor. Bende bir kaç gün basen agrisi oldu o kadar.
BusraUras Minamm-0666 bana %80lik bir epidural yaptılar komple uyuşturmadılar. %20yi ıkınabileyim diye bıraktılar. Sancılarda aynı oranda azaldı. 5kez ıkındım bebişim doğdu çok şükür vakumla falan çekmediler. Tamamen uyuşturulduğu zaman ıkınılmıyormuş doktorum öyle dedi bana.
Happyturuncu Sedaaksy 45 dakikalık ameliyat için gerek yok dedi , normal doğum olsa minimum 8-9 sa sancı çekiliyor onun için olsa tamam derdim ama dedi epidural iğnesi kalın belde takılı kalması uygun değil dedi
BusraUras mervedemirkol inşallah sizde kolay bir doğum geçirirsiniz. Korkmayın. Önemli olan pozitif düşünmek. Doğurduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Stres yapmazsanız açılmanız iyi gelir dikişiniz kesiniz az olur. Kesiği hissediyorsunuz dikişi de ama şöyle düşünün iğne batması kadar bir acı.
[silindi] mervedemirkol ben de epiduralli normal doğum yaptim ama benm pek olumlu degil tecrubelerim bu dogumumda istemeyecegm insaallah ama bence bu cok küçük bir kisimda oluyor genelde memnun kalınıyor
Happyturuncu Sedaaksy yok canım zaten yine görüyorsun Spinal oluyorsun ben Spinal +epidural sordum epidurala gerek yok sadece Spinal yapalım dedi
[silindi] Kubra-1234 sancilari cekerken dogum anina kadar güzeldi ama dogum ani zor oldu sonrasında da bel ağrısı kaldi bende
BusraUras veraninannesi1634 omiriliğe iğne vurup uzun iğne gibi birşey takıyorlar. Ben takarken hiç hissetmedim. Bence sonuç olarak mükemmel birşey. Ağrınız sancınız bir anda %80 oranında azalıyor. Doğumda acı ağrı hissetmiyorsunuz.