rabisimm Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim 4 gündür gün içerisinde ara ara sancılarım oluyor normal mi acaba? Bi kez oluyor bazen günde 2 kez olduğuda oluyor haftaya çarşamba kontrolüm var ama o zmna kadar bişey olur diye de korkuyorum 😏
Gndaylin rabisimm benim sabahtan beri adet olacam gibi bir Agrım var çok korkuyorum moralim çok bozuk
rabisimm Happyturuncu bu güne kadar benimde olmuyordu ama bi kaç gündür üst üste olunca tedirgin oldum 😏
rabisimm Happyturuncu öyle yorulacak bi iş yapmıyorum riskli bi hamileliğim olduğu için ama bu aralar biraz fazla yürüyüş yapmış olabilirim
Bebegim4 rabisimm bende 21 haftalığım benimde öyle canım kime sorsam 20 den sonra 23 24 kadar böyleymiş bide benim adet günüm belimden ölüyorum desem yeridir benimde salı randevum inşallah iple çekiyoeum acile mi gitsem dedim bi ara sonra onlar ör davranıyor diye gitmedim de
rabisimm Bebegim4 bende şu an düşünmüyor değilim. Daha önce ağırlarım vardı diye yine gitmiştim o zmn bebek hareketlerini hiisedemediğim için korkmuştum ultrasonla bakmışlardı. Özel hastaneye gitmiştim tabii devlet yatış yapmadan ultrasonla bakamayız demişti
Bebegim4 rabisimm üstüne soğuk tutma sıcak tut beline yelek giy ayağına terlik giy biraz daha iyi gelir inşallah
Bebegim4 rabisimm bakıyp acilden bakmasına ama o kadar sertler ki korkuyo insan benimde gebeliğim riskli aynı zamanda nasıl bi ağrın var kuzum
bsra46 rabisimm ağrınız nasıl birşey bilmiyorum ama benimde oldu sizinle aynı haftadayken karin sertlesmesi ve belime ağrı şeklinde doktorum yorulmaya bağlı demişti. Magnezyuma başladık o çok rahatlattı beni
rabisimm bsra46 adet sancısı gibi oluyor ağırlarım. Benimde karnım sertleşiyor ara ara belkide sizinkisi gibi magnezyum eksikliğindendir ama kontrolüm çarşamba günü daha 5 gün var o yüzden tedirginim 😏