anneyim_33 Kızlar ayağım çok şiş inmiyor şişliği 3 gündür yürürken de açıyor basmıyorum buz koydum havaya diktim ama napsam inmiyor acile gitmelimiyim acaba yada fikri olan varmı napmam lazım yardımcı olur musunuz 😟
Mihrimahirem anneyim_33 sabah eşime sordum ayağın şişti mi diye biraz dedi diyorum heralde sıcaktan su çok içmiyoruz ödem oldu. Çünkü kaç gündür ayakkabılar ayağımı sıkıyor
Fatmanur-3 anneyim_33 anneyim_33 Benimde şişmişti 33.haftamda başladı çok şişmedi bazen çok hareket edince şişmişti ağrıyordu sonda ayaklarımı havaya diktim yürüyüşe gittim zaten hamilelikte hiç tuz kullanmıyordum ben ekmek de azalttım baya azalmıştı bir hagtadır bugün yine şişmiş biraz ama öğle acile gidecek şekilde olmadı bir keresinde çok ağrıdı bacaklarımda sızlamıştı o derece ama geçti ertesi güne kiminin ağır oluyor ya aceba sizdeki albino dedikleri şey mi ki bilen yazsın
Esmer_ anneyim_33 benim 1hafta içinde yavaş yavaş şişti ayak bileklerimden yukarıya doğru doktoruma sordum protein kaçağı oluncada olabiliyor git acile testi yaptır dedi şükür temiz çıktı doktorunuzla iletişime geçin bence ❤️
Seda_selim anneyim_33 cnm ben 39+4 um 2 haftadır ayağım da şişme ler oluştu doktora sordum işarat tahlili yapıldı ve tansiyon takibi yapmam gerektiği söyledi doktor
anneyim_33 Mihrimahirem dün ziyarete gittik dayimlara ayakkabı sığmadı ayağıma tüm gün tabanına bastım 🤦 hadi onu geçtim acısı çok fena 🥴nolucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
bykarakan benimde şiş sürekli sabahları elim ayağım yüzüm nasıl olcak böyle bilmiyorum ayak bileklerim ağrıyor🤦♀️
anneyim_33 Emirinannesi34 Seda_selim 2 tane acile gittim ikiisde bişey yapmadi geri gönderdi elleriyle bakıp dinlen istirat et dedi gönderdi 🥴🤦
Emirinannesi34 anneyim_33 acile gidin tahlil yapsın. Gebelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun. 2 kez şüphelenildi bende
Seda_selim anneyim_33 Benim de kontrolüm var di işte ayağım şişmişti söyledim tahlil yapıldı sonra tansiyonuna bakıldı ilki yüksek cıktı 10 dakka bekledim tekrar ölçüldü düştü sonra dedi tuzsuz yemeğe dikkat et dedi şte ama ayagim bi anda asiri sisti ayakkabim suan hic olmuyi terligim bil3 zor oluyo yürümesem da cok sisiyo
Emirinannesi34 anneyim_33 tansiyonunuz normal miydi pekş ölçtülermi. İdrar tahlili yapmaları lazımdı. Resmenn başlarından savmışlar. Ayaklarınızı soğuk suyq koyun ovun inşallah geçer
Nefii anneyim_33 tuzu kesin bir de bol bol su için.Buz iyi gelebilir evet ama sürekli uygulamalısınız ve uzun süre yukarı kaldırmalısınız ayağınızı ama siz yine de bi doktorunuza danışın
fatmArslan06 anneyim_33 aynı dertten muzdaribim suan 37+3 oldum ayağım üstü özellik geriliyor gibi bi tuhaf rahatsız ediyor ama acı yok serçe parmagim bide uyuşuk karincalaşmş gibi ayağımın üstüde
anneyim_33 Emirinannesi34 maalesef hicbirsey yapmadı iki yer de elleriyle vakti.gonderi ne tansiyon olctuler nede tahlil yapıldı 🤷
anneyim_33 Emirinannesi34 [https://imgyukle.com/i/YDveI](https://) Ayağım bunun gibi şiş üstü korkuyorum da artık norarcak bişey olucak diye 2 gündür böyle ayağım 😟