Gizemselcuk 11+1deyiz biz de 😊 Benimki totoyu dönmüş yatiyordu çok umitliydim doktor tahminde bari bulunur diye ama malesef😂😂
Nurcankrkya Kezban57 maşallah benimkide çok hareketliydi kalp atışlarını doğru düzgün dinletmedi bile 😊
Rumif Nurcankrkya ben akyurttayim canim buranın devlet hastanesine gittim ama kurbandan sonra bir kes özele gidecem cinsiyeti öğrenemezsem burdan eğer
Mslali 10+4 canım benimde 11+5 te kontrolüm var bakalım ama belki yatın öbğr gün başka birine gidebilirim o erkenden söylüyormuş cinaiyeti 🤔
shtngstr Nurcankrkya ay tahmin etti mi ben de tam 11 haftalığım yarın 2li tarama için gidicem inşallah bi tahminde bulunur 🤗
Bsrgrss Merhaba 11+2 günlük hamileyim 20 temmuz da iki tarama olacak.. ben sizlere bir şey sormak istiyorum.. gece bulantılarım çok sıklaştı karnım tok olmasına rağmen kusarken hiç bişey çıkmıyor midem boşalmıyor bu durumda da rahatlayamıyorum.. uykularım çok kötü ne sağa ne sola yatamıyorum mideme bişey oturmuş gibi geziyorum tüm gün gece de öyle... ne tarafa yatsam orası yırtılıyormuş gibi acaba bu durum ne zaman geçicek hiç huzurlu değilim kusma fobim var bulantısız günüm yok 2 haftadır da çok yoğun :(( yardımlarınızı bekliyorym kızlar
Tostosunannesi Bizde 11 haftaligiz cuma kontrolumuz var 11+6 oluyoruz insallah söyler valla meraktan ölücem yoksa 😍💁🏻♀️Ayseu